Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő. Mire számíthatok?
30-as férfi vagyok. Megismerkedtem egy 49 éves nővel.
Még nincs köztünk semmi(csók volt), de egyértelműen látszik, hogy többet szeretne. A hölgy rendkívül vonzó még a kora ellenére is. Tízest simán letagadhatna. Nem tudom mire számítsak. Nem volt dolgom soha ennyi idős nővel. Vajon ha levetkőzik akkor is vonzó lesz?
Most legalább látom a pasiknak is izgi mit találnak odalent :-)
Ne izgulj jó lesz,ha csoffadt legfeljebb nem nyalizod meg,(ha kérdezi nem szeretsz nyalni) de szerintem nem fogja kérdezni,csak úgy kicsinál,hogy öröm lesz olvasni,amikor visszaírsz ide egy beszámolót(mindenki okulására) :-)
Ha nem irtad volna a korodat , azt hinném 15 vagy. Azok nyavalyognak ennyit , rá stresszelnek.
Itt úgy se tudunk mit mondani hogy milyen lesz.
Legfeljebb ha nem fog tetszeni , hát vége.
Egy jó tapasztalattal gazdagabb leszel , és majd amikor itt hasonlót kérdeznek a kisfiúk , te leszel az aki tanácsot fog adni nekik.
pontosan háyn éves vagy ?
nő elvált ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!