Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon hasonló alakkal (kép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hasonló alakkal (kép lent) miért a testépítős palik vonzódnak hozzám?

Figyelt kérdés

[link]

Azt gondolnám, a sportos, vékonyabb lányok jönnek be a kondis srácoknak. A pasik nagy része, akinek tetszem még is "gyúrós" izomember. Ez miért lehet?

Nekem alapból nem ők az "ideálom" azt feltételezném, én sem az övék.

2017. márc. 30. 10:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%
Ha ehhez hasonló az alakod és ilyen szép az arcod akkor magától értetődik. Minden megvan benned ami egy jó nőben. :)
2017. márc. 30. 15:58
 22/25 anonim ***** válasza:
Mert lyuk van a lábad között. Mindenki meg...na nem csak a gyúrósok, nyugi.
2017. márc. 30. 17:04
 23/25 anonim válasza:
Nekem dettó ilyen alakom van.ès nagyon èlvezem hogy a fèrfiak megfordulnak utánam az utcán 😂😂😂
2017. márc. 31. 03:47
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
#15 jól érzem magam parasztként. Ez egy tehén, zsíros.
2017. márc. 31. 13:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Én éppenséggel vékony vagyok, bár szerintem ez az ízlésemet nem befolyásolja (ha változtatnék magamon több mint valószínű hogy maradna...)

Nekem személy szerint ez az alak nem jön be. Nem vagyok meleg, de hiába nézem a képet semmit sem mozgat meg bennem :/ Egyszerűen távol esik az ideálomtól.

Elvonatkoztatva tőlem egy csomó olyan párt láttam már, hogy lényegében 2 ellentét: nagyon vékony és egészségtelenül túlsúlyos. Úgy gondolom nem a testalkat az, ami befolyásol, inkább csak úgy tapasztaltad, pont a kondis srácok kedvezményeztek nálad.

Esetleg próbálj te is, aki tetszik neked :) Magamból kiindulva én egy általam szépnek gondolt lány jelenlétében eléggé zavarba tudok jönni / ismeretlenül pedig csak úgy hozzá se szólok :'(

Arról nem is beszélve, hogy egy alak nem minden. Fontos az arc és belső is egyaránt

2017. márc. 31. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!