Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek van hasonlo tapasztalata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van hasonlo tapasztalata?

Figyelt kérdés
6 eve nincs normalis kapcsolatom. Futo szexkapcsolataim igen de a legutolso katasztrofa volt. Alig akart felallni es akkor is epp annyira volt kemeny hogy szexelni tudjak de egy-ket menet alatt lekokadt. Sokat maszturbalok egy orgazmus kb akar egy ora is lehet meg csucsra jutok.10 perces maszti nem elegitene ki meg ennyira se mint az 1 oras Mostansag eleg rossz passzban vagyok. Maszti kozben sem all fel rendesen talan ha par napig valahogy megallom h ne csinljam es perverz dolgot olvasok es elkepzelem. Maganyosnak erzem magam, nem ertem miert nem tudok kialakitani parkapcsolatot. Lanyokkal akikkel talalkozgattam azt mondjak kedves aranyos ertelmes vagyok de ennel tovabb nem jutok veluk. Megnezem a lanyokat akiknek formas alakja van de alul meg se moccan semmi, ugy erzem ha odanyulna se lenne igazan latvanyos eredmenye. Bar sosem voltam az a tipus akinek csak ugy felall egy szexi lanyra. Erzelmileg kellett valami valtozzon benne hogy szexelni akarjak valakivel. Otletek hogyan kerulhetnek ki ebbol a helyzetbol ? Koszi h elolvastad.30as ferfi
2017. márc. 2. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Régebben rendben voltál ?
2017. márc. 2. 00:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Vegulis igen. Egy normalisabb kapcsolatom volt ahol a lany szexulisan elegge passziv volt. Nem volt tul jo vele a szex. O nem kifejezetten foglalkozott az en orgazmusommal. Utana egy masik vele masfel evet voltam hebe-hoba. Vele en szakitottam mert nem vallalhttuk fol kapcsolatunkat, miatta.
2017. márc. 2. 00:48
 3/6 A kérdező kommentje:
O kifejezetten NEM foglalkozott az en orgazmusommal.
2017. márc. 2. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
kb ugyanez, irj ha gondolod :D 24F
2017. márc. 2. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Feltehetően valami lelki oka lehet a bajodnak, legalább így olvas kicsit úgy tűnik, de nem vagyok szakember, lehet fel kéne keress egyet.
2017. márc. 2. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a típus vagy, akinek kölcsönös érzelmek is szükségesek. Én is ilyen vagyok. 39N
2017. márc. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!