Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon hasonló alakkal (kép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hasonló alakkal (kép lent) miért a testépítős palik vonzódnak hozzám?

Figyelt kérdés

[link]

Azt gondolnám, a sportos, vékonyabb lányok jönnek be a kondis srácoknak. A pasik nagy része, akinek tetszem még is "gyúrós" izomember. Ez miért lehet?

Nekem alapból nem ők az "ideálom" azt feltételezném, én sem az övék.

2017. márc. 30. 10:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves Alex c! Igen nehézkes mert nem vagyok otthon, hogy magamat fotózgassam, de archívumból töltök fel képet. Így el tudod dönteni, hasonló e az alakom:

[link]

2017. márc. 30. 13:09
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
Ez egy tehén.....
2017. márc. 30. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Azért nem ugyanaz....😂
2017. márc. 30. 14:24
 14/25 anonim válasza:
94%

A párom hivatásos testépítő és erőemelő, tökéletes, gyönyörű, ízmos, kidolgozott teste van, 105-130 között mozog, attól függ mire készül. Mikor megismertem 115 kg voltam, és ő imádta a testem úgy ahogy volt, annak ellenére, hogy előttem mindig nagyon vékonyka barátnői voltak. Soha egyetlen egyszer sem mondta, hogy faragni kellene rajtam bármit is, sőt volt olyan hogy könyörgött, ne fogyjak tovább, hiszen neki úgy voltam a leggyönyörűbb. Hozzá kell tennem, hogy sajnos az agyalapi mirigyem hormontermelése szinte 0 volt mikor megismertem ( ami azt jelenti, hogy nincs menstruáció, nincs termékenység, nincs fogyás, sőt hízol mint egy malac, hiába teszel bármit, hiszen nincsen se ösztrogén, se tesztoszteron a szervezetedben) nagyon kemény gyógyszeres kezelés alatt álltam, hiszen ez a betegség meddőséget okozhat, a hízás csak másodlagos probléma volt. Szerettem úgy a testem, szépnek láttam magam akkor is, hiszen elfogadtam, hogy amin nem tudok változtatni, azt nem gyűlölhetem, mert tönkreteszem magam.Nem egy dagadt disznót láttam a tükörben egy idő után, hanem egy dögös csajt, akin van mit fogni. A kisugárzásom, és az hogy én úgy szerettem magam ahogy vagyok, belémszerettette őt, és tényleg mindenkinek ilyen tökéletes kapcsolatot kívánok mint a miénk. Az emberek nem feltétlen olyan sekélyesek, mint azt sokan gondolják. Miért ne akarna egy sportos izmos srác megmarkolni egy jó kerek popsit, vagy egy finom selymes nagy mellet, esetleg egy puha pocit puszilgatni? Az, hogy kinek mi tetszik meg, nem a társadalmi elvárásoktól függ. 10 kg-al nehezebb voltam a páromnál, mikor belém szeretett, most ő nehezebb nálam 30-al, mert ahogy rámtalált a boldogság megszűnt minden egészségügyi problémám, és a több éves komoly edzés is meghozta a gyümölcsét, azóta tudom, hogy minden agyban dől el.A dícséret és a szeretet sokkal jobb motiváció, mint az hogy az orvosok hadát járva, a problémát keresve, mindenki közli veled, hogy kövér vagy és vajon mitől híztál meg ennyire, hiszen mindig vékony voltál, nem eszel húst, nem eszel zsíros ételeket, a vérképeid makulátlanok, de azok a fránya hormonok mindent tönkretesznek, de ha nincs is betegség a háttérben, kinek mi köze hozzá, hogy ki mekkora?! Én gyűlöltem, hogy mindig meg kellett magyaráznom, hogy nem nem egy lusta szar vagyok, egész életemben sportoltam, szimplán beteg vagyok. Senkinek semmi köze hozzád és a testedhez.Épp elég baj egy kövér nőnek a saját kövérsége, nem kellenek a megjegyzések meg a bunkóság. Sajnos nagyon megbélyegzőek az az emberek mindenkivel szemben, és ha él a fejükben a téves kép, hogy ha valaki izmos, akkor buta, ha valaki kövér, az egy lusta dög, ha valaki szép, az nem lehet intelligens, ha valaki ronda az biztosan okos, vagy tehetséges. Ezek a dolgok nem így vannak!!! Egy ember a külsejétől függetlenül lehet bármilyen, és lehet hogy valakinek az 50kg-s nők tetszenek, és lehet, hogy valaki a 100 kg-s nőkért döglik... Ez ennyire egyszerű. Azt hiszem kedves kérdező( akinek nagyon szép a teste) én vagyok az élő példa a feltevésedre... Hiába voltam és kövér lány, akkor is egy 10+-os pasi szeretett belém, kérte meg a kezem, pedig bárkit megkaphatott volna/megkaphatna, sok sok felajánlkozást kapott szép vékony szilikoncicis lányoktól, de neki én tetszem és én kellettem... Erre nincsen szabály, vagy logika... A vonzalom nem döntés kérdése.

És egy kis demonstráció azoknak akik azt írják, hogy tehén, meg nem tudnak elképzelni egy tobb mintt 100 kg-s nőt: [link]

Attól, hogy valakin vannak plusz kilók, ugyanolyan szexi tud lenni, sőt akár szexibb is, mint egy vékony, tökéletes testű lány... kinek mi...

Most sem vagyok vékony, sőt, még mindig a 80 felettiek táborát erősítem, ami a közhiedelemben még mindig a kövér fogalmát meríti ki, de nekem ez így már tökéletes:

[link]

Egyébként valóban egyetértek azzal, amit egy előttem szóló említett, sokkal jobb érzés, így, hogy a párom sokkal nagyobb mint én, viszont előtte sem néztünk ki hülyén egymás mellet, sajnos elég magas vagyok, de így is van köztünk majdnem 20 cm, így megvan az egyensúly! Szép napot nektek! Kérlek nyissátok ki a szemeteket, és kezdjétek el meglátni, hogy az, hogy mennyire vagy vonzó nem a kilóktól, vagy a centiktől függ, és attól, hogy nem vagy tökéletes, szupernő, belédszerethet egy szuperpasi és azzá tehet a szeretetével!

20/L

2017. márc. 30. 14:42
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

12# Paraszt vagy!

Normálisan nem tudod a véleményed kifejteni???

13# Persze, mivel a fekete fehér fotón lévő csaj szét van retusálva. :D

2017. márc. 30. 14:42
 16/25 anonim ***** válasza:
55%
#4 Nincs olyan szteroid ami miatt összemenne a pénisz, te agyoniskolázott.
2017. márc. 30. 14:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Mert a testépítők nagydarabok és te is az vagy.

Hasonló a hasonlót vonzza.

2017. márc. 30. 15:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedves #14-es, köszönöm a válaszodat.

Félreértés ne essék, ez nem egy önbizalom növelő kérdés volt, az hogy ilyen vagyok hát ez van, én is sportolok, mindig is sportoltam, versenyszerűen is, figyelek az étkezésemre, ennél sokkal többet már nem tehetek, ha csak nem megyek el szélsőséges megoldások felé. Soha nem bántottak az alkatom miatt, akinek nem tetszik az alakom, nyilván észre sem vesz.

És az sem lenne furcsa, ha lenne olyan sportos férfi, akinek tetszenék, egyet értek, ízlések és pofonok..nem az ember saját külsejétől függ, hogy ki tetszik neki. Csak az lett feltűnő, hogy azok közül, akik kifejezik felém, hogy bejövök nekik, elég sok az edzőtermi fiatalember.

Mindenkinek (aki a kérdésre válaszolt, és nem trollkodni jött) köszönöm a válaszát!!

2017. márc. 30. 15:07
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

Én nem látok sok különbséget a fekete-fehér fotó meg a tiéd között. Annyi, hogy a modell hölgynek jobban áll a melle, de ez ekkora méretnél egyértelműen melltartó kérdése.

Szerintem egyébként szép alakod van neked is, meg annak is, aki írta, hogy a testépítőnek a barátnője.

Én 67 kg vagyok (167 cm-hez), de sokkal kövérebbnek tűnök, mint ti, és semmi formám nincs. Szóval ja, szerencsések vagytok. :"D

21/L

2017. márc. 30. 15:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy tök mindegy, hogy sovány, izmos vagy kövér vagy akkor is kellesz pasiknak. Ellenben ha sovány vagy kövér fiú vagy és mellette nincs más kiemelkedően jó tulajdonságod akkor senkinek nem fogsz kelleni.
2017. márc. 30. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!