Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megváltoznak miután lefeküdtek valamivel?
Nekem is vannak és voltak barátnőim akik miután lefeküdtek valakivel, valamiért nagyon furcsák lettek. Nem rég történt egy ilyen eset és tudtam, hogy a barátnőm még szűz volt, mert elmondta nekem. Miután lefeküdt a barátjával megváltozott (persze ezt már nem ő mondta el, hanem egy beszélgetésben beszélt róla, amikor többen is voltunk): került engem, nem beszélt velem, kényszer mosolyokkal illetett és néha úgy viselkedett, mintha nem is venne észre. Ezt a magatartást még észrevettem másokon is miutén voltak együtt fiúval.
Én még nem feküdtem le senkivel (Esetleg ezért kerülhetett?) és majd nem is akarok megváltozni :D
Nem feltétlenül, én nem változtam meg.
Valaki igen, valaki nem.
L
Ez inkabb a szerelem miatt van szerintem, nem a szex miatt
Legalabbis enel nem vettem eszre, hogy a szuzesseg elvesztese utan barki megvaltozott volna kulonosebben
Persze amikor fiatal az ember, elso nagy szerelem stb akkor nem foglalkozik annyit a barataival, leszall aaz rozsaszin kod stb
De ha osszevesznak vagy valami ugyis hozzad fog rohanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!