Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy részegen lefeküdtek valakivel de nem bántátok meg?
egyszer történt ilyen, még egy egyetemi buliban
utána egy ideig együtt voltunk
nincs nagyon bővebben
én és egy csaj régóta egymásra voltunk hangolódva de túl szégyenlősek voltunk hogy valamelyikünk lépjen
egyébként szex nem volt, csak smároltunk
utána a szemeszter végéig együtt voltunk, de utána utolsó szemeszterben kiment erasmusra, azt még kihúztuk de utána ő csúszott, én viszont mentem külföldre továbbtanulni ezért szakítottunk
ez a nagy story :D
Hol vannak a női válaszolók? Főként azok, akik hetente ezt teszik?
A '90es években voltam tizenéves. Akkoriban, a discoba járó nők döntő többsége ezt tette, szinte minden egyes alkalommal. Azóta meg csak rosszabb lett a helyzet. A fiúknak kb 10-15%a vitte ki az összesset. És hogy megbánták-e? A férfiak nem. A nők közül is csak azok, akiket kidobott a férjük, mert megtudta, hogy egy ribizli a felesége. De talán ők sem a kalandokat bánták, hanem azt, hogy megtudta a (volt) férjük. Felnőttként az egyik elmesélte, hogy minden hétvégén másik féfival(férfiakkal) szexelt, többször péntek - szombat is.
Fontos (lenne) tudni, hogy a legtöbbször nem azért szexelnek a nők, mert ittak, és az alkohol feloldotta a gátlásaikat. Hanem azért isznak, hogy ne legyenek gátlásaik, így merjenek féktelenül szexelni. Majd késöbb, ha kellemetlen helyzetbe kerülnének, akkor az alkoholra fogják, és a férfira, hogy "kihasználta", vagy rosszabb esetben, hogy megerőszakolta őket.
Így tudják magukat, ribizliből, könnyeddén áldozatnak beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!