Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak akkor tudok elmenni szex közben ha "aláznak"?

Figyelt kérdés
Ha nagyon durván csinálják, fenekelnek, pofozgatnak, szorítják erősen a mellem tépik a mellbimbóm és ilyesmire gondolok nem valami nagyon perverz dolgokra. A lényeg viszont az, hogy csak ilyenek átélésénél tudok elélvezni, ennek mi az oka? 22L
2017. márc. 28. 08:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az az érdekes ha egy pasi ilyen akkor papucs,lúzer...

De ha egy nő akkor az teljesen elfogadott!szörnyű!

Magyarul ha egy nő Mazochista akkor az szuper,de ha egy férfi akkor az ássa el magát!

2017. márc. 28. 15:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Èn is kezdek ilyen lenni! Nincs ebben semmi rossz 19L
2017. márc. 28. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szereted, ha uralkodnak rajtad és ha kemény a férfi.

Furcsa, hogy gyk-n mennyi csaj mondja, hogy ez jön be neki, de élőben más a helyzet. Volt, akivel randiztam és hirtelen a durvaságból annyi lett, hogy egy picit csapjak a fenekére. Én már beindultam, ezért eldurvult a helyzet és ment keményen a dolog, fojtogatással, pofozással. Utána derült ki, hogy ő még nem is csinálta igazán keményen, de tetszett neki a dolog.

2017. márc. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!