Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak akkor tudok elmenni szex közben ha "aláznak"?

Figyelt kérdés
Ha nagyon durván csinálják, fenekelnek, pofozgatnak, szorítják erősen a mellem tépik a mellbimbóm és ilyesmire gondolok nem valami nagyon perverz dolgokra. A lényeg viszont az, hogy csak ilyenek átélésénél tudok elélvezni, ennek mi az oka? 22L
2017. márc. 28. 08:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Szegény te!

Hányadik randin mondod el a pasinak hogy te csak erre élvezel?

(nincs ezzel semmi baj)

2017. márc. 28. 08:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Főként lelki okai vannak. Pl ha kiskorodban szigorúan fogtak sűrűn csattant a seggeden a pálca, nadrágszíj. Ismerős helyzet. Engem Apám mindig ájulásig vert. Mai napig be nedvesedek ha a Párom el kapja a torkom, elfenekel vagy cibálja a hajam. Próbáltam a másik oldalt is. Tetszik de nem az igazi. 23 L
2017. márc. 28. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Huh nekem is vannak napok mikor csak erre megy :D

22L

2017. márc. 28. 08:48
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem most pont ilyen napom van, ha akarod ? :)

25F

2017. márc. 28. 08:48
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Én eddig csak olyannal találkoztam aki a kényeztetést szereti a durvaság kizárva pedig nagyon be tudnék durvulni :D

22/F

2017. márc. 28. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is ilyen vagyok, de nem vertek itthon soha. :D
2017. márc. 28. 09:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem az ilyen vad csajokat, akikkel nem kell porcelánbabásat játszani, hanem meglehet fogni, jó keményen engedi, hogy bevadulja és szó szerint megkúrjam. Ilyenkor én is sokkal nagyobbat élvezek. Szerencsére, azért elég sok hölgy benne van ebben a dologban, főleg olyanok, akiknek olyan papucs párjuk volt, aki még a szex közben is csak pepecselt...
2017. márc. 28. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
kicsit gáz, viszont jó hogy megismerted annyira magad, hogy tudd mi tetszik és mi nem. Biztos vagyok benne hogy találsz magadnak olyan pasit aki nagyon is benne van ilyen játékokban.
2017. márc. 28. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel gond, sokszor én is gondolok hasonlókra, amikor szexelek. Kérdés, hogy neked elég-e, ha rágondolsz, vagy fizikálisan is át kell-e élned.

Javaslom, hogy menj fel az smpixie.hu-ra, ott találsz hozzá társat is.

2017. márc. 28. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom, nem partnert keres a kérdező, hanem szeretné megérteni önmagát.

Ennek általában kiskori trauma, vagy élmény az oka. Itt csak ötleteket lehet adni, amin elgondolkozol.

Viszont mivel úgy olvasom, hogy van hozzá partnered, nem kell emiatt rosszul érezned magad 😊 amennyiben a szexben résztvevőknek nincs ellenére a játék egy eleme se, amikor minden tökéletes!

2017. márc. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!