Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nemtudok elmenni a barátnőmben?
Figyelt kérdés
Már régóta együtt vagyunk. Elsők voltunk egymásnak, de 8év alatt max 5x tudtam úgy elmenni, hogy benne voltam. Mindig ő megy el hamarabb, aztán kézzel folytatja nekem. Nemvagyok túl méretes és arra gondoltam, hogy talán emiatt van, de a barátnőm szerint nem az a baj, mivél ő tökéletesen érzi. Rövid idő után már alig érzek valamit, olyan mintha hatalmasra tágúlna és már csak lötyögök benne.2017. márc. 21. 01:54
1/5 anonim válasza:
Valószínű hogy a barátnőd nagyon kitágul, ezért nem érzed rendesen. Én lány vagyok így nem tudom neked milyen érzés, de nekem is volt olyan párom aki mondta hogy nagyon tág lettem, és alig érez, ennek ellenére én éreztem őt. De a végén mégis elment. Szerintem érdemes próbálkozni hátha valamelyik pózban jobban érzed.
2/5 anonim válasza:
Mas pozban probald meg. Ennyi a titok
4/5 János Gilján válasza:
A barátnőd erősítse a hüvelye izomzatát, keress rá a neten az "intimtorna" kifejezésre. Ezzel neki is, meg neked is intenzívebbek lesznek az élményeitek. Sok sikert! ;)
5/5 anonim válasza:
Szoktál mellette maszturbálni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!