Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni a barátnőmben?
Eddig nem szexeltem senkivel, szóval Ő az első, de viszont masztiztam szinte mindennap még a barátnőm előtt, de napi 1-nél nem többet és mindig viszonylag hamar (5-15 perc) elélveztem. De aztán jött Ő, és kézzel sem megy neki és szájjal sem, sőt szex közben sem, egészen biztosan nem vele van baj, mert mindent jól csinál, talán jobban nem is lehetne. Merevedésemmel, előváladékkal, az ő nedvesedésével, és a szexuális vággyal sincs probléma. Szerelmesek is vagyunk, teljesen bejön külsőre és belsőre is. Szóval nem értem. Próbáltuk úgy hogy kicsapom előtte miközben húzogatta kicsit és orálisan csinálta, így sikerült elélveznem de sokáig tartott, volt amikor fél óra alatt sem sikerült. de szex közben nem is érzem hogy közel lenne az orgazmus vagy ilyesmi. Illetve amikor ő van felül akkor érzem hogy közeledik, de akkor már percek óta olyan gyors tempóban csinálja amit szinte lehetetlen huzamosabb ideig tartani. Mindent teljesen élvezek, egyik póz sem kellemetlen. Ő meg azt hiszi hogy vele van baj, pedig nem hinném. Válaszokat előre is köszönöm.
17/L; 20/F :)
Berögződés, és pszichés okai vannak.
Rá vagy görcsölve, vagy kevés az előjáték.
Mikor együtt vagytok, gondolj arra a dologra, amire maszturbálni szoktál. Vedd természetesnek a szexet, szánj rá időt, kényelmet, és meghittséget.
Vezesd rá a lányt több dolog kipróbálására, ami számodra örömöt okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!