Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet (lány vagyok)?
Sziasztok.
A problémám az, hogy egyszerűen nem élvezem a szexet. Nem is az, hogy nem megyek el, de kb. egyáltalán semmit nem érzek közben. Csak annyit hogy ki-be, ki-be.
Elég lelombozó élmény ez a barátomnak, főleg hogy nagyon szeretjük egymást.
Mi lehet a probléma? A gumi miatt nem élvezhetem?
Eltudok menni hüvelyi úton, legalábbis magamnak sikerült már jó párszor, és azt is nagyon nagyon élvezem mikor ő használja az ujjait, bár nem megyek el. De kb. ennyi. Semmi nem történik szex közben.
Szinte minden pózban csináltuk már, lassan és gyorsan is, de semmi.
Szerinte ujjal azért élvezem, mert az inkább stimulál, mint pl, egy vibrátor, de ugye szex közben csak a ki-be csúszkálós dolog van.
Semmi lelki problémám nincs mielőtt valaki ezzel jönne, vagy hogy nem engedem el magam.
Vele csináltam először, de rá se foghatjuk hogy ő a hibás, mert már mindenhogy próbáltuk, és az előző barátnőjével nem volt problémája.
Valakinek ötlet? Csikló orgazmust ne ajánljátok, és a hüvelyire szeretnék megoldást találni. Nem is kell hogy elélvezzek csak legalább érezzek, hiszem tudom hogy képes vagyok rá, kézzel megy magamnak. :D
Valaki, hasonló problémával? Gumi nélkül jöhetne vajon gyökeres változás? Vagy máshol van a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!