Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet (lány vagyok)?
Sziasztok.
A problémám az, hogy egyszerűen nem élvezem a szexet. Nem is az, hogy nem megyek el, de kb. egyáltalán semmit nem érzek közben. Csak annyit hogy ki-be, ki-be.
Elég lelombozó élmény ez a barátomnak, főleg hogy nagyon szeretjük egymást.
Mi lehet a probléma? A gumi miatt nem élvezhetem?
Eltudok menni hüvelyi úton, legalábbis magamnak sikerült már jó párszor, és azt is nagyon nagyon élvezem mikor ő használja az ujjait, bár nem megyek el. De kb. ennyi. Semmi nem történik szex közben.
Szinte minden pózban csináltuk már, lassan és gyorsan is, de semmi.
Szerinte ujjal azért élvezem, mert az inkább stimulál, mint pl, egy vibrátor, de ugye szex közben csak a ki-be csúszkálós dolog van.
Semmi lelki problémám nincs mielőtt valaki ezzel jönne, vagy hogy nem engedem el magam.
Vele csináltam először, de rá se foghatjuk hogy ő a hibás, mert már mindenhogy próbáltuk, és az előző barátnőjével nem volt problémája.
Valakinek ötlet? Csikló orgazmust ne ajánljátok, és a hüvelyire szeretnék megoldást találni. Nem is kell hogy elélvezzek csak legalább érezzek, hiszem tudom hogy képes vagyok rá, kézzel megy magamnak. :D
Valaki, hasonló problémával? Gumi nélkül jöhetne vajon gyökeres változás? Vagy máshol van a gond?
Nem túl kicsi az a bré?
Empirikus úton egy kontrollcsoportot ha majd felállítottál (hehe.. akár szó szerint) közelebb jutsz a megoldáshoz. ezt így innen elég nehéz lesz jó irányba terelni.
Esetleg annyit, hogy amikor reszel a barátod benned, akkor kézzel segítsen rá a csiklódra.
Valószínűleg a partnered tudatlan.
Majd alakul...
Miért lenne tudatlan? :D
És nem, egyáltalán nem kicsi neki.
És elsősorban építő jellegű válaszokat várnék, akinek már volt ilyen problémája barátnővel, vagy konkrétan lányokét.
De azért köszi nektek is. :D
Akkor úgy mondom hogy ebben a témában tapasztaltakat, csak hogy senkinek ne okozzak rossz szájízt.
Az elsőére reagálva akkor már hármas, inkább a méhszájamat éri, semmint hogy kicsi legyen. :D
És nem szeretnék kontrollcsoportot, jó nekem vele.
És most nem a csiklós dologgal szeretnék foglalkozni.
De köszönöm mindenkinek, mint mondtam, senkivel nincs harag :D
Semmit nem érzek. :D Csak ki-be, ki-be. Tehát érezni érzem hogy bennem van, főleg hogy nagy neki, de azon kívül hogy ó jaj, van bennem valami semmi más nincs. Néha egy kicsit érezni vélem mintha jó lenne, de csak halványan ahhoz képest amit az ujjaival tud csinálni. De az is lehet csak amiatt van, hogy éri a méhszájamat. :D
Fogalmam sincs a probléma forrásáról.
"Nem is kell hogy elélvezzek csak legalább érezzek, hiszem tudom hogy képes vagyok rá, kézzel megy magamnak."
Itt kezdődik a probléma. Te nem is akarsz szexelni. Teljesen rá van állva a szervezeted, a tested arra, hogy saját magadat elégíted ki, meg a párod kézzel. Ezekre az ingerekre van ráállva a hüvelyed és azért nem élvezel mást.
Ez pont olyan, mint mikor egy pasi túlzásba viszi a maszturbálást és azokhoz az ingerekhez van hozzászokva, ha pedig a lány izgatja, vagy együttlétre kerül a sor, akkor egyszerűen nem keményedik meg neki rendesen, nem élvez el, mivel nem azokhoz az ingerekhez van hozzászokva.
Meg aztán hiába szeretsz valakit, ha egyszerűen a vágyak nem olyan erősek iránta. Akkor nem is fogsz kellőképpen felizgulni rá, így a szexet sem fogod élvezni. Esetleg a vonzalom nem elég. Elvagytok, megvagytok, de nem tüzel úgy fel, ahogy kéne. Még ez is lehet egy ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!