Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne veletek, ha nem szexelhetnétek?
Tőlem sajnos elvette ezt az élet, soha nem lesz jó szexuális életem. Ti mit gondoltok, milyen lenne az életetek nélküle?
28F
Voltam pszichológusnál, semmit sem használt.
18: mégis válaszoltál.
A helyedben elmennék egy jó szexuálpszichológushoz.
Nincs olyan rossz emlék vagy trauma, amit ne lehetne feldolgozni.
Borzalmas
Így is sokat gondolkoztam az öngyilkosságon, de ha a szex sem lenne, akkor az rátenné az i-re a pontot.
A kutyusomon kívül az az egyetlen öröm az életemben, hogy van párom, akivel szexelhetek.
Amúgy kérdező, voltál már szexterapeutánál?
Lehet, hogy cikinek tartod a segítségkérést, de inkább az, minthogy ne szexelj soha
21/L
Bunkózni sem kell. :)
Írhattad volna azt, hogy 'Korábban már leírtam, olvass vissza", és akkor nem tűnnél tajparasztnak. :D
Volt, hogy nemi betegség miatt hanyagolnok kellett egy hónapig, és közben nem tudhattam, mikor múlik el a fertőzés.. A kiütések miatt lehámlott bőr helyén lévő bőrszínelvaltozás pedig még 2-3 hónapig meglátszott.. Hát amikor ez történt, én konkrétan majdhogynem alkoholidta lettem, emellé egyszer egy hótrészeg fazsival szexeltem, direkt ilyen állapotaban, hogy ne vegye észre az undorítóan gennyefző, stb fertőzést. És fel sem tűnt neki szerencsére, csak ügyesen kellett irányítanom. Bár nyilván köcsög voltam vele, azóta sem tudom, hogy kijött-e rajta is.
Illetve imt elmúlt a fertőzés, ilyen kárpótló szexrohamot kaptam, kb mindenkivel mindenhol osszefekudtem, mivel annyira ki voltam éhezve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!