Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lenne veletek, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne veletek, ha nem szexelhetnétek?

Figyelt kérdés

Tőlem sajnos elvette ezt az élet, soha nem lesz jó szexuális életem. Ti mit gondoltok, milyen lenne az életetek nélküle?

28F

2017. márc. 24. 18:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Én sem szexelek, eléggé hiányzik 39F
2017. márc. 24. 18:04
 2/32 anonim ***** válasza:
Pont olyan, amilyen eddig
2017. márc. 24. 18:04
 3/32 A kérdező kommentje:
Lehetőleg olyanok válaszoljanak, akik szexelnek...
2017. márc. 24. 18:06
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Lassan egy éve nem szexeltem. Nem azért, mert nem lett volna rá alkalmam, csak jött-ment hülyékkel nem fogok egy éjszakázni. Nekem ehhez párkapcsolat kell. Mi lenne? :) Koncentrálok másra: tanulás, karrier, sport, emberi kapcsolatok stb. Az élet nem csak a szexről szól, nem kell emiatt elveszni. 27F
 5/32 anonim ***** válasza:
0%
Én akkor már nem akarnék élni sem. Anélkül nincs értelme. Persze sokan vannak, akiknek ez nem lényeges, de nekem nagyon fontos. Ezt a párom is tudja, és "tart" is attól, hogy 80 évesen sem fogom nyugton hagyni.
 6/32 anonim ***** válasza:
0%

Napi 3-4 alkalommal szexelünk leendő férjemmel.

Utálnám a dolgot ha nem lehetne....de el kell fogadjam, ha úgy hozza az élet.

Te miért nem szexelhetsz?

22L

2017. márc. 24. 18:20
 7/32 A kérdező kommentje:
Rossz vagyok benne.
2017. márc. 24. 18:23
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez gyakorlatilag csak hiszti? Én meg azt hittem valami komoly problémád van, hererák vagy el kellett valamiért távolítani a péniszed...
2017. márc. 24. 18:28
 9/32 anonim ***** válasza:
Nekem hiányozna, de ettől még nem fogom eldobni az életemet. Ha nem is müködik a hardver, azért a szoftver müködőképes lenne, és ha már te nem is élveznéd a csajt máshogyan is ki tudod elégiteni. Legalább a szerelem részét érezd ha már más nincs.
2017. márc. 24. 18:34
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem, nem hiszti. Hanem az az eset amikor a szörnyű emlékek tönkretették valakinek a nemi életét.

Egyébként gyakran impotens vagyok. 28 évesen.

2017. márc. 24. 18:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!