Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lenne veletek, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne veletek, ha nem szexelhetnétek?

Figyelt kérdés

Tőlem sajnos elvette ezt az élet, soha nem lesz jó szexuális életem. Ti mit gondoltok, milyen lenne az életetek nélküle?

28F

2017. márc. 24. 18:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mert idejarsz hisztizni, ahelyett hogy gyakorolnal.
2017. márc. 24. 18:45
 12/32 anonim ***** válasza:

Én igen csak rosszul viselném ha nem szexelhetnék többet. Bár most is már egy olyan 5 hónapja nem szexeltem de így marad a maszti. Anélkül nem is bírnám.:)

29N

2017. márc. 24. 18:47
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem segít a gyakorlás. Meg már úgy is mindegy, elrontottam.
2017. márc. 24. 18:58
 14/32 anonim ***** válasza:
Ez már kezd trollkodásnak tűnni, tisztelt kérdező. De ha valóban ilyen szerencsétlen puhapö.s vagy, akkor sem fog itt senki megsajnálni. Szedd magad össze és változtass a dolgon. Ha itt nyavajogsz, attól semmi nem lesz jobb.
2017. márc. 24. 19:01
 15/32 anonim ***** válasza:
Rövid úton kinyírnám magam! :D Nem bírnám szex nélkül 19L
2017. márc. 24. 19:02
 16/32 anonim ***** válasza:

Huhh..elsonek nem is lattam h hapsi vagy.

Ferfi semmikepp..:D

Nem mert impotens vagy...hanem mert olyan hisztis mint egy 12 eves kislany.

2017. márc. 24. 19:03
 17/32 A kérdező kommentje:

14: nem érted, hogy nem.lehet tenni ellene? Kipróbáltam mindent, semmi sem használt.

16: és? Kit érdekel? Szerinted zavar, hogy annak tartasz? Ha nem lehet rajta változtatni mégis mit csináljak?

2017. márc. 24. 19:17
 18/32 anonim ***** válasza:

Minket se erdekel igazan h te hogyan bszod el sajat magad az eleted meg vagy csicska. :D a te bajod hidd el

Csak egy jo poen 2 np-re es ennyi voltal.

2017. márc. 24. 19:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Oruljetek, hogy meg nem talalkoztatok a tobbi kerdesevel :'D.
2017. márc. 24. 19:25
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem hiszti az, ha pszichésen trauma maradt neki egy nagyon rossz szexuális élmény, a traumák nem úgy működnek, mintha egy kínos dolgot kellene csupán kiheverni vagy elfelejteni. Nagyon sok idő kell, hogy az ember fel tudja dolgozni kemény munka árán. Esetleg felkereshetnél vele egy pszichológust, szexuál pszichológust, biztosan tudna valamennyit segíteni.
2017. márc. 24. 19:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!