Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleélveztem a barátnőm fenekébe, majd utána megkértem hogy húzza szét és bele is vizeltem egy adagot, lehet valami baja?

Mennyi álszent ember van itt fent! Aki ide feljön az mindig valamilyen hiányban szenved.Ha olyat olvass,ami nem tetszik, miért nem lép tovább békességgel? mindenkinek lehet olyan dolga, kívánalma, ami másnak nem tetszik, ezért miért kell leszólni?
Persze könnyebb beszólni,lepontozni.
Nem vagyok érintett e témában, csak olvasó vagyok semmi más. Van ami tetszik van ami nem, ilyenkor arra gondolok, "nagy az Isten állatkertje"
de mivel kíváncsi vagyok minden olyan dologra amit még nem tudok, nem ismerek,ha olyat olvasok amire azt gondolom ez már túlzás sem teszek semmilyen megjegyzést.
Arról nem is beszélve, hogy nekem nem volt olyan eszement kívánságom, amit meg ne tettek volna.

Igaza van az utolso kommentelonek!
En pl.felve kertem meg a baratnomet hogy mit szol hozza
De elmondom, hogy ugy tocsogott a pinaja ezutan mint addig ritkan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!