Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk/férfiak észre szokták venni idegen lányokon ha azok fel vannak izgulva?
Figyelt kérdés
Pl vonaton, buszon.2017. márc. 23. 12:30
1/10 anonim válasza:
tízen évesen volt egy történet amiben a lány eléggé faxt akart a buszon tőlem :D
de láttam már álló bimbót is :D
24F
2/10 anonim válasza:
egyszer vonaton én is láttam ilyen csajt, teljesen be volt gerjedve szerintem, végig nyitott szájjal mély levegővételekkel bámulta a gatyám dudorodását és ahogy észrevettem kicsit bámultam és amikor ő is észrevette, hogy rá néztem, teljesen elvörösödött, elfordult és nagyon látszott, hogy szidja magát. Vicces volt :)
3/10 anonim válasza:
Nem, nem szoktam ilyesmit észrevenni.
4/10 anonim válasza:
Pasija válogatja, én sokszor észre szoktam venni de vannak akik nem.
7/10 anonim válasza:
Na jó, de ti hogyan, miből veszitek észre?
Egy férfinél ok, nyilván látható jelek vannak...
De egy nőnél mit?
8/10 anonim válasza:
na ma a pékségből kijött egy nő...
nem szoktam figyelni az embereket, vártam a zebránál, amikor kijött a nő...hát baxott nagy mellei voltak és NAGYON látszott a bimbije :D eléggé meg volt keményedve...de talán csak fázott...talán...
24F
9/10 anonim válasza:
"és NAGYON látszott a bimbije"
az egy dolog.
Mint tudjuk a hidegtől is lehet...
10/10 anonim válasza:
lehet a hidegtől is persze, mondjuk annyira nincs hideg, de lehet fázott :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!