Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek gusztustalan lenne megfogni egy idegen fiú péniszét?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 23:46
1/14 anonim válasza:
De hülye kérdés. Nyilván van akinek gusztustalan az is ha ismerősét fogja, nehogy az idegenét. De ezzel ellentétben van akinek mindegy kiét csak foghassa. Mint pl az egyéjszakás kalandozók...
3/14 anonim válasza:
nincs semmi gusztustalan egy péniszben, ha már megfoghatom neki feltételezem nem is annyira idegen...
4/14 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de miért fogdosnám idegen férfi péniszét? 23 L
6/14 anonim válasza:
Négyessel egyet értek. Nem alkalmizom még orál szinten sem, sőt nem is csókoltam meg még olyat, akivel minimum nem akartam volna összejönni.
Tehát köszönöm szépen, nem fogdosgatnám idegen pasi péniszét.
7/14 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj:D egy kis kalandnak jó az idegent fogdosni :)
8/14 anonim válasza:
Nem gusztustalan, de teljesen indokolatlan, és különben is, minek tennék ilyet?
9/14 anonim válasza:
Nagyon érdekelne, hogy milyen szituációban kéne megfognom, bármilyen idegen férfi péniszét, hacsak nem urológus lenne a foglalkozásom. De, mivel nem az, így nem tudom elképzelni a szitut.
Ha megmondod miért kéne fogdosnom, én is válaszolok a kérdésre, ha nem tudsz okot mondani, hogy miért, akkor meg értelmetlen a kérdésed.
10/14 anonim válasza:
Nekem ez a szakmám, hogy idegen Férfiak péniszét fogjam...főleg katéterezésnél.😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!