Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, hogy használt bugyikat veszek?

Figyelt kérdés
És azokra verem... Nők ti mit gondoltok egy ilyen férfiről?

2017. márc. 23. 10:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
46%
Én is anyám használt bugyijára verem.Néha fel is veszem. Miért lenne gáz?
2017. szept. 23. 18:15
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem gáz, minden pasiban benne van hogy izgatja a nő illata stb. Akkor van baj ha már az se.

Amúgy pedig szoktam a barátnőm ruhadarabjaiból (body,kombidressz, bugyi,pulcsi stb.) válogatni ha távolabb vagyunk egymástól. Érdekes módon ő ajánlotta fel a ruhacserét és azóta is megszokottá vált.

2017. nov. 12. 19:55
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
Én csak új bugyikat szoktam magamnak venni, többnyire tangákat. Nagyon sokszor akartam leszokni róla, de egyszerűen megőrülök a szép női tangákért.
2018. máj. 30. 14:48
 24/24 anonim válasza:
45%

Milyen jó pénzt keresni? Mindenki aki rám írt, csak átvert, csak képeket kért. Meg annyit ajánlott, hogy abból a bugyi ára (olcsó), meg a posta költség se jött ki...

Vicc.

2019. nov. 5. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!