Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, hogy használt bugyikat veszek?
Figyelt kérdés
És azokra verem... Nők ti mit gondoltok egy ilyen férfiről?2017. márc. 23. 10:44
11/24 anonim válasza:
Hát az a gáz,hogy azt sem tudod ki hordta... Én anyámét szoktam kiszedni a szennyes tartóból az biztosan nem okoz fertőzést...
12/24 anonim válasza:
Ismeretlen nők összemenstruált bugyija? Talán szerezz barátnőt! Hasznos lenne...
13/24 anonim válasza:
WTF 11es Anyád bugyijára szoktad verni?XD Sírok
14/24 anonim válasza:
A szomszédasszonyom öregotthonban dolgozik itt Németországban. Ha akarod, megboltolhatjuk, akár naponta másik bugyit hoz neked. A számlaszámomat privátban küldöm. :-))
16/24 anonim válasza:
Van használt, :D mit adsz érte? 17/L
17/24 anonim válasza:
Gondolom akkor nincs barátnőd.....
18/24 anonim válasza:
Strandolás után én ingyen megkaptam egy lány bikinijét egyszer. Mondta, újat vesz, és kérdeztem, a régit odaadja-e, és odaadta.
Ha úgy tudod intézni a dolgokat (nem mindig adódik magától), ingyen is hozzájuthatsz szerintem. Bár a bugyi az kényesebb téma, csak úgy elkérni. Azt ritkán mondják meg, hogy ki akarják dobni, így elkérni is nehezebb.
19/24 anonim válasza:
Én jó üzletet csinálok ebből.Veszek pár női bugyit a turkálóban pár forintért.Felveszem pár órára őket mikor jól beizzadt a tököm aztán eladom őket ilyen gázoknak. :) 42/F
20/24 anonim válasza:
Az utaó mindent visz:DDDDDDD
Istenem,ennyire gáz pasik már nem lehetnek ezen a világon.
Undoríto:D de legaláb van kiken röhögni:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!