Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt bugyikat adok el. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Alapból szeretek mindenkinek segíteni. Nem rég rátaláltam erre a dologra. Sok férfit lehet ezzel boldoggá tenni, és ez nekem jó! Szeretem, ha örömet okozok, még így ismeretlenül is.
Van ezzel valami baj?
2013. szept. 1. 12:39
1/10 anonim válasza:
szerintem nem normális, de a te dolgod
3/10 anonim válasza:
Szerintem, ha valamiben jó vagy, sose csináld ingyen. Ha könnyen eladsz pasiknak egy használt bugyid, hajrá! Vegyél belőle szép cipőket :)
5/10 anonim válasza:
Joker! :D Köszöntjük a mai nap sztárvendégét.
Bár ami azt illeti...
"Enough from the clown"
6/10 anonim válasza:
Nem tudsz valami hasonló jó üzletet, aminek keretében mi tudnánk eladni nektek valami cuccot? Én is akarok gazdag lenni, de nem nőnek születtem.
7/10 A kérdező kommentje:
Én például megveszek egy nagyon kellemes illatú felsőért/nadrágért! Imádom!
Próbálkozz ezzel, biztos akadna, aki venne. :))
Ha nem lenne párom, biztosan vennék 1-2t!
Nagyon szeretem a férfi illatú felsőt! :))
2013. szept. 1. 13:00
8/10 anonim válasza:
Nekem is segíthetnél?:) 25/f ....Azt írtad mindenkinek segítenél.Akkor írj rám.
9/10 anonim válasza:
kinek kell xxl-es alsógatya?:D
10/10 anonim válasza:
teljesen oké nagyon kedves tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!