Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mennyire szőrtelenítsenek intim területen+a hátsójukat szőrtelenítsék a férfiak?
Figyelt kérdés
Lányok, nektek hogy tetszik?
1. Teljesen csupasz
2. körülötte vagy szőr, de azt is rövidre vágja
3. úgy ahogy a természet adta.
+ amit légyszives fejtsetek ki, hogy hogyan legyen a feneke egy férfinak szőrtelenítve? legyen teljesen csupasz? A farpofák csupaszok, de azok között maradhat egy kevés szőr? mindenhol rövidre vágva? Vagy az nem kell hogy szőrtelenítve legyen?
2017. márc. 22. 17:15
1/9 anonim válasza:
Ha férfi akkor legyen szőrös, pláné ha szőke
2/9 anonim válasza:
Bevallom en mint no mindenhol szirtelenitek. De a ferfitol( ahogy ferjemtol is) annyit "varok el" hogy ...ne nagyon
En szeretem hogy szoros a feneke is.
A honalja es a nemi szorzete karbantartott. Es ez boven eleg.
22L
3/9 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha teljesen csupasz. A fenekén maradhat, de elöl legyen leszedve, mert úgy a jó, ha összebújunk.
4/9 anonim válasza:
Én természetesen szeretem,mindenhol maradhat szőrös.Egyedül az arcon nem szeretem.Igazából mindenki mást fog mondani,legjobb lenne a partneredet megkérdezni.Meg persze a Te véleményed sem utolsó.
5/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs partnerem ezért itt tettem fel a kérdést :)
2017. márc. 22. 17:39
6/9 anonim válasza:
Tulajdonkeppen mindegy nekem szoros vagy szortelen. Feneket, mellkasat, stb sztem kar szorteleniteni. Ha a penisze karbantartott/csupasz az ok. De ha szoros az sem zavar. A ferjem neha ilyen, neha olyan:)
7/9 anonim válasza:
Teljesen csupaszra gyantáztatok elől-hátul.
8/9 anonim válasza:
Ne szőrtelenítsenek sehol. Nem kedvelem a szőrtelen csiga-bigát.
9/9 anonim válasza:
A csupasz csiga-bigát akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!