Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsek?

Hogyan szőrtelenítsek?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen terméket használjak:( a lábamat a hónajamat, és az intim területen borotválom, tudom rossz megoldás, nem viszi le teljesen és ha bekenem akkor is nagyon piros lesz és fáj... A karomat elkezdtem gyantázni, mert jót hallottam a gyantáról, de ez is csak ugyanolyan, mint a borotva megvastagodott és sűrűbb lett a szőr:(( van egy kis bajszom alig látszik, de zavar nem merem gyantázni, mit tegyek?:/ 16/L

2016. dec. 11. 15:51
 1/2 anonim válasza:
Inkább beszéld meg kozmetikussal, de az tuti, hogy borotválással, gyantával csak erősebb és/vagy sötétebb lesz. Lehet, hogy a "szőkítés" lenne jó a bajuszra, de csak kozmetikussal csináltatnám.
2016. dec. 12. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érzékeny a bőröd érdemes lenne a lezeresen elgondolkodni. Nagyon drága de nem kellene mindent egyszerre hanem kezdeni mondjuk a lábbal vagy honaljjal és apránként nyárig. Nem milliós összeg de tobbtizezer ami sok de ha ennyire érzékeny vagy a többi módszerre, csak elgondolkodtató lenne.
2016. dec. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!