Hogyan szőrtelenítsek ott lent?
Figyelt kérdés
Még csak 15 vagyok, tavaly nyáron ollóval vágtam kisebbre ott lent, de nagyon szúrt. Most már bikinivonalon is kéne, de kozmetikushoz félek elmenni, mert nagyon szégyenlős vagyok. Hogyan tudnám magamnak megoldani? Borotválni nem akarok. Epilátorral megpróbáljam? Még sosem használtam, de már a lábamon is kéne, ugyanis ott sem szőrtelenítettem még soha, eddig nem volt rá szükségem.2016. máj. 25. 20:52
1/5 anonim válasza:
Epilátort kipróbálhatod, de ha erős a szőr akkor könnyen benőhet és fájdalmas, csúnya lehet tőle. Akkor csak a borotva marad megoldásnak.
2/5 anonim válasza:
Megértem, hogy nem akarsz kozmetikushoz menni, de a borotva sem olyan szörnyűm a célnak megfelel és gyors.
4/5 anonim válasza:
A borotvával nincsen semmi baj, nyugodtan próbáld ki.
5/5 anonim válasza:
Az epilátor ugyan fájdalmas, de hatásos, előtte puhítsd fel a szálakat. Meg azért ne legyenek nagyon hosszúak a szálak, mert annál fájdalmasabb minél dúsabb vagy ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!