Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsek? Többi...

Hogyan szőrtelenítsek? Többi lent!?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 évig epiláltam, ami nekem bevált abból a szempontból, hogy tényleg mindent leszedett, és utána pár hétig nem is kellett ezzel vesződnöm, viszont az egyik ilyen szőrtelenítés után olyan szinten kipattogzott és besebesedett a lábam a nivea krém ellenére is, hogy ezek a nyomok még ma is látszanak :( Ezek után abba kellett hagynom az epilálást, áttértem a borotvára, de őszintén szólva nem igazán szeretem, nagyon vékony a bőröm, így hiába vigyázok, állandóan megvágom magam, ráadásul a szőröm is kicsit megerősödött tőle, és hamar visszanő, pedig egyébként vékony szálú szőröm van. Gyantázni nem szeretnék, mert leszedi a felső bőrréteget, macerás, stb, így az is ki van lőve. Mi legyen? Legszívesebben visszatérnék az epilátorra, de félek, hogy még rosszabb lesz, nincs valami tippetek erre? Valami jó krém, amivel ha bekenem, nem lesz gond? A megmaradt kicsi sebekkel mit lehet csinálni? Már vagy fél éve ott vannak, azt hittem, majd elmúlnak maguktól, de nem történt semi :(

2015. nov. 26. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig a gyanta lenne a legjobb, egyáltalán nem macerás ha sima elasztikus meleggyantát használsz, a felső hámréteget meg a borotva is leszedi, és az jó dolog, nem rossz. Ettől hamarabb eltűnnek a hegek is.

Esetleg próbálkoztál új epilátorral? Mert szerintem a régi már nem volt elég erős, azért kezdett kipattogni a bőröd tőle. De egy jófajta Braun epilátor, ami víz alatt használható, szerintem beválhat.

2015. nov. 26. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. dec. 1. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
De ezeknek a pici sebeknek (nem hegeknek) amik rajtam vannak, szerintem nem tenne jót a gyanta... nem akarom, hogy begyulladjanak vagy mit tudom én... nem merem inkább, nehogy rosszabb legyen.
2015. dec. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!