Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor szőrtelenítsek?

Mikor szőrtelenítsek?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. A lábamon már elég rendesen nő a szőr,ami engem eléggé zavar. Anyukámnál nem nagyon merem szóba hozni,mert egyszer mondta, hogy az ő idejében nem volt divat a borotválkozás. Engem viszont nagyon idegesítenek a szőrszálak a lábamon. Szerintetek hogy hozzam ezt elő anyukámnál,és mikor normális kezdeni a borotválkozást?
2015. jan. 4. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Sötét színű mert ha nem akkor mások nem veszik annyira észre mint te magadon. De amúgy szerintem egyenlőre hagyd a szőrtelenítést.Mondjuk nyáron amikor már ugye rövidnadrágos szoknyás szezon van akkor kilatszik a lábad és ha akkor mondod anyukádnak szerintem megért majd vagy mond rá valamit.Addig pedig úgyse nagyon látja senki;)
2015. jan. 4. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:

minden nap tesijük van előző.

hogy ne látnák már ha fekete szőrös a lába?

2015. jan. 4. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Barna haju vagyok. Szerencsére azért nem olyan nagyon bozontos a lábam,de engem zavar. Amúgy én is nyárra tervezgetem,csak nem tudom hogyan adjam be anyának.
2015. jan. 4. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Amugy tesi oran annyira nem számít,szinte az összes lánynak szőrös a lába.
2015. jan. 4. 22:23
 5/7 anonim válasza:
Elmész egy boltba, veszel egy minimum 3 pengés eldobható borotvát és egy esti zuhany alkalmával megborotválkozol. Anyádnak fel se fog tűnni. Amúgyis minek ezt bejelenteni neki?
2015. jan. 4. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen idős korban kezdtem el borotválkozni mert nagyon zavartak a szőrszálak és nem is egy szép látvány ha nyáron a térdnadrág alatt szőrős a láb. Még ha csak halvány szálakról is van szó a fényben akkor is elég feltűnő tud lenni. A borotválkozás nem ördögi dolog, bár ilyen idős korban mikor ott tart a lány hogy de ha a szülő rájön, nos visszagondolva én is kicsit hezitáltam előtte :) végül egyszerűen közöltem hogy engem nagyon zavar ő pedig nem problémázott rajta :) szeintem nyugodtan elmondhatod anyukádnak. Pl nem tudom tesi órán hogy öltöztök de ha rövid vagy terdnadragaba akkor mondhatod hogy téged ez zavar nem érzed igy jól magad, de lassan itt a nyár is, és ezzel te nem a divatot követed csupán annyi az egész hogy a szőrös láb valljuk be nem szép látvány.

Arra figyelj hogyha erősebbek a szőrszálak akkor ne térdig vagy térd alattig borotválkozz mert messziről a különbség elég feltűnő lesz. Mondjuk ez nadrágtol is függ. A combod borotválását az elején én meg nem ajánlom. Előtte habozd vagy szappanozd be A bőröd máskülönben ha érzékeny a száraz borotvalkozastol kipottyozodhet. A borotvát pedig ne nyomd nagyon oda mert megvaghatod magad. Remélem tudtam picit segíteni :) és bízom benne anyukád el tudja fogadni a döntésed.

2015. jan. 4. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó,sokat segítettél :)
2015. jan. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!