Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsek intimet?

Hogyan szőrtelenítsek intimet?

Figyelt kérdés
(Lassan) 14 vagyok és már ráférne a szőrtelenítés... Hogyan tudom házilag megcsinálni? Ha borotválom utána nem lesz rosszabb?

2014. aug. 19. 16:48
 1/10 anonim válasza:
én borotválom már egy jó ideje, eleinte amikor nő viszket meg szúr, kicsit kivörösödik, de aztán amikor jó sokáig vágod már nem fog se szúrni, se viszketni
2014. aug. 19. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:
És nem lesz erősebb a szőr?
2014. aug. 19. 16:54
 3/10 anonim válasza:
én őszintén nem tudom hogy erősebb lett-e, mert már nem emlékszem milyen volt, de szerintem kicsivel igen
2014. aug. 19. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, hogy még régebben először krémmel leszőrtelenítettem az intim részt, utána vártam pár napot, hogy megnőljön és utána meg, és még mindig, epilátorral estem neki (krémet ma már ide egyáltalán nem használok). Igen, tudom, fájdalmas, de ezt meg lehet szokni, és sokkal tartósabb, mint a borotva, vagy a krém. Nálam a krémnél az volt a baj, hogy mikor nőltek vissza a szálak, nagyon szúrtak. Ez az érzés epilálásnál nincs meg. :) Hetente egyszer, max másfél hetetne epilátorral leszőrtelenítek és kész. :)
2014. aug. 19. 17:28
 5/10 The answer ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Epilátor elsőre fáj, de meg lehet szokni elég könnyen, és 1-1,5 hetente elég. Tökéletes eredmény. Nincs szúrós érzés, viszketés, semmi kellemetlen. Epilálás után viszont le kell(ene) fertőtleníteni, így az esetleges gyulladások, kipirosodások elkerülhetőek, erre megfelelő pl az Egisept spray, amivel injekciók előtt szokták a bőrt fertőtleníteni. Mondjuk én utána ajánlom (lehet kicsit csíp, de nem vészes), ugyanígy az epilátorfejet is célszerű befújni használat és szappanos vízzel történő elmosás után.
2014. aug. 19. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nyírd csak rövidre. borotválás se rossz, csak az szerintem kényelmetlen. egyrészt ugye begyulladhat (főleg ha növési iránnyal ellentétesen vágod), meg mikor nő, borostás lesz, és a bugyiba beleakaszkodnak a szálak, meg nekem viszket is. szóval ilyen 1 centisre vágd kb. az úgy kényelmes meg minden :) meg ami kilóg bugyi mögül, azt mindenképp teljesen... epilátor, vagy borotva.
2014. aug. 20. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
ja, és borotválástől nem lesz erősebb! csak levágod a végét.. ha erősebb lesz, az attól van, mert amúgy is erősebb lett volna. ez csak genetika!
2014. aug. 20. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
ó
2014. aug. 20. 11:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2014. aug. 20. 11:31
 10/10 The answer ***** válasza:

"ja, és borotválástől nem lesz erősebb! csak levágod a végét.. ha erősebb lesz, az attól van, mert amúgy is erősebb lett volna. ez csak genetika!"

Teljesen igaz, az, hogy megerősödik csupán egy széles körben elterjedt tévhit, mondhatnánk "urban legend". :)

2014. aug. 21. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!