Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs barátom! Szőrtelenítsek...

Nincs barátom! Szőrtelenítsek attól még?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Persze. Legyél magadra is igényes, sokkal jobban fogod érezni magad. Arról nem is beszélve, ha netán hirtelen összejönne valami,akkor nincs min aggódnod.
2013. szept. 25. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne, én szeretem, ha kicsit szőrös.
2013. szept. 25. 12:31
 3/10 anonim válasza:
persze legyél kopár:DD
2013. szept. 25. 12:37
 4/10 anonim válasza:
Pici csíkot hagyj a puncidon, az nagyon szexi :-)
2013. szept. 25. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt csináld, ami NEKED jól esik!

Ne azért szőrteleníts, mert van barátod, nincs barátod!

Ha neked úgy tetszik, hogy le van szedve, szedd le!

Ha pedig nem, akkor ne!

Kész. Pont.

Ne másoknak akarj megfelelni!

2013. szept. 25. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt te döntöd el,hogy jobb neked.Én mindig szoktam szőrteleníteni,mert nem tudnám elviselni ha szőrös lenne.
2013. szept. 25. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Én attól még szőrtelenítek, mert engem zavar. Viszont intim tájékon nem, nem kínzom magam, majd ráérek akkor, ha már alakul valami.
2013. szept. 25. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam, pedig még sose volt barátom.
2013. szept. 25. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát hónaljat azért mindenképp szerintem, alapvetően annak a híve vagyok, hogy mindenkinek, ami jól esik, de egy szőrös hónalj mindenhogy kiábrándító, főleg egy nőn.

Meg ha télen is hordasz szoknyát, rövidnadrágot, akkor a lábat sem ártana, manapság eléggé kinézik azért az ember lányát. :D

Kar, fazon pedig ízlés szerint, ha téged nem zavar, akkor jó így.

Én részemről főleg a magam kedvéért szőrtelenítek, jobban érzem így magam, de ha nincs randi, akkor ha épp nem jut rá idő, nem esek kétségbe. :) Ha meg lesz partner, majd egyezkedj vele a dolgokról. :D

2013. szept. 25. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell... ahogy neked kényelmes! :)

Mármint én csak a punci meg seggszőrre gondolok :DD, szóval a látható dolgokat azt nyilván kell, mert ha nem csinálod, akkor igénytelennek tűnsz és nem is lesz pasid! :D (vagy lehet persze, valami igénytelen...)

2013. szept. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!