A barátom nem engedi, hogy kiszedjem a szemöldökét. Hogy vehetném rá?
Figyelt kérdés
Nem akarok belőle díszb*zit csinálni, de nagyon őserdős is egy a tekintete. :D Imádom, szeretem, nincs bajom a dús szemöldökkel, de jó lenne, ha hagyná, hogy szedjek kicsit alulról. Illetve hagyta már, de annyira fájt neki, hogy pár másodpercnél tovább nem bírta. Be is könnyezett meg minden. :D Ha megtudná, hogy ide írom ezeket, megölne. :D
Szerintetek nagy hülyeség lenne, ha vékony borotvával kicsit igazítanék a formáján? Tudom, hogy nem szabad, meg csak erősebb lesz, de lassan durvább, mint 6 Kiszel Tünde.
Köszi a válaszokat. :D
2013. szept. 13. 11:37
1/7 anonim válasza:
azzal a kis szemöldökigazítóval esetleg megpróbálhatod,az is olyan mint a borotva,lehet te is arra gondolsz,az nem is fájdalmas..de ha ő nem szeretné inkább hagyd,egy férfinél nem annzira gáz a kiszel tündés szemöldök:D
2/7 klopusz válasza:
Én ezt úgy oldom meg, mintha hajat vágnék. Ollóval-fésűvel megrövidítem párom szemöldökét. A rövidítésnek köszönhetően sokkal kevésbé durva a végére a látvány.
3/7 anonim válasza:
én láttam a rossmannba speciális szemöldök borotvát... :D egyébként gyantázd le, az pillanatok alatt megvan.
4/7 A kérdező kommentje:
Gyanta? Soha nem hagyná!!!! :D Köszi a tippeket, majd megnézem Rossmanban azt a mütyürt.
2013. szept. 13. 16:10
5/7 A kérdező kommentje:
Izé... Rossmann. :D
2013. szept. 13. 16:11
6/7 anonim válasza:
A pasid bekönnyezett mert szedted a szemöldökét? :D De gáz!
7/7 anonim válasza:
pfff mi ezen a gáz?én is könnyezek olyankor,az normális,nem sírok mint pl ha fáj valami,csak könnyezik a szemed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!