Mivel szőrtelenítsek? (Férfi)
Mindnek megvan a maga előnye/hátránya. Fiúként végigpróbáltam már mindegyiket, és jelenleg vegyesen csinálom. Epilátor + gyanta, mivel én tetőtől talpig szőrtelenítek magamon mindent. :)
A gyantát olcsón kipróbálhatod otthon is, az epilátort viszont be kell szerezni. Sajnos nekünk fiúknak nem sok lehetőségünk van az epilátor választásban, kevés gép megfelelő az erős szőrzethez. Én jó párat kipróbáltam már, és csak a mostani jelenlegi gépem idáig az egyetlen, amire azt mondom megérte. Az összes többi nem sokat ért, mert csak kínlódás volt velük, a szőröket kihúzás helyett beletörték. Ez a mostani viszont maradéktalanul kiszedi. :)
Az epilátornak előnye a gyantával szemben az, hogy nem kell megvárni, amíg 5-6mmre megnő a szőr, hanem már az 1-2mm-est is simán kiszedi egy jó gép. :) Így szinte folyamatosan fenntartható a szőrtelenség.
A gyantának előnye, hogy olcsóbb rövidtávon, viszont aki sokat gyantázza/gyantáztatja magát, annak az apróbb kiadások hamar elérhetik egy epilátor árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!