Melyik férfi parfüm a legjobb?
Figyelt kérdés
A legjobb latt gondolok arra, hogy viszonylag kellemes és jó illata van (mondhatnám úgy is ami a lányoknak tetszik) és elég sokáig lehet érezni, nem múlik el 1-2 óra után. (Ja és nem 8-10 ezerbe kerül)2015. febr. 13. 15:11
1/6 anonim válasza:
Most akkor milyen árkategóriáról is van szó? 8-10k fölött is lehet venni parfümöket és alatta is. Melyikre gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
persze olcsóbbakra :) olya 2-5 körül
2015. febr. 13. 15:22
3/6 anonim válasza:
2-5k körül nem hinném hogy találsz olyat ami nem múlik el pár órán belül. Én Rossmanban szoktam venni. Antonio Banderas, James Bond, Tom Tailor(Talán ez a legolcsóbb), meg még talán a David Bachkam (elég gyenge illatuk van), Mexx( ebből egyszer befújtam magam reggel és este elmentem bulizni de még másnap reggel is erősen lehetett érezni a közelembe:D) Ezen kívül vannak még a Zarában is jó parfümök.
4/6 anonim válasza:
Ami olcsóbb, abból valószínűleg több is kell; tehát nem feltétlenül éri meg. Mert az edt és az edp között is van különbség.
Páromnak Antonio Banderas-The golden secret van, így ez a kedvencem :P Kedvenc pasimon kedvenc illat.
5/6 anonim válasza:
2-5 ezerért akciósan tudsz jókat venni pl a rossmannban, mindig van akciós parfüm. pumát, mexx-et, tom tailor-t néha pont ebbe a kategóriába akciózzák le. megéri.
6/6 A kérdező kommentje:
mexx az ami nagyon bevált, főleg a Black.
De a Playboy VIP is jó, az ilyen édeskés viszont karakteres, egy időben az Antonio Banderas Golden S-ret is bejött de meguntam. Playboy New York illatát is imádom, viszont amit nagyon dicsértek és szerintem illik is hozzám az a Mexx Black :)
2018. jún. 14. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!