Srácok/Lányok szerintetek melyik férfi parfümnek van a legjobb illata?
Figyelt kérdés
Parfüm vásárlás előtt állok, és egy olyan illatot keresek amely tartós, és egyben megőrülnének tőle a lányok. :)2014. szept. 2. 22:16
1/8 anonim válasza:
Nekem a David Beckham parfüm tetszik. Barátnőm nagyon szereti az illatát. Tehát én azt ajánlom.
25/F
2/8 anonim válasza:
Én David Beckham The Essence nevezetű parfümöt használok, nekem nagyon tetszik, és a barátnőm is megdicsérte.
3/8 anonim válasza:
Adidas Five Team, avonból a JustPlay
4/8 anonim válasza:
Trussardi-My Land-et ajánlom én tegnap vettem meg nagyon tetszik megis dicsérték hogy milyen jó. elötte Carolina Herrera 212 vip men parfümöt hasznaltom szerintem az is nagyonjó
5/8 anonim válasza:
Én Boss-t használok,de szerintem a Pumának:D
6/8 Mayra válasza:
Avonba tudok segîteni, ha Vas megyében laksz.
7/8 anonim válasza:
Erre a kérdésre szerintem nem kapsz egyértelmű objektív választ, mert mindenkinek más ízlik.
Én Pumát használok. Többfélém van zöld, lila és kék üveges is. Mindig másikat használok, amihez épp aznap kedvem van.
8/8 anonim válasza:
Playboy generation, david beckham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!