Hogyan szőrtelenítsek "ott"?
Lehet, hogy morbid lesz, amit írok, de én így csinálom:
epilátort használok. Régebben krémmel szőrtelenítettem, de belül, mikor nőlt vissza a szőr, iszonyatosan szúrt, elviselhetetlenül. Ezért elhatároztam, hogy megpróbálom géppel. Ugyan fájdalmas, de megszoktam már, heti egyszeri alkalommal elég megcsinálni.
Nem szoktam kipattogni utána.
Én mindenképpen kozmetikust ajánlok, Intimiti a hely neve ahova járok, nézz utána, imádom, előtte epiláltam, nagyon sok baj volt vele, sebek, gyulladások stb. A mai napig heges, szóval mindenkit lebeszélek róla, de akinek bírja a bőre az persze csinálja. Borotvát hülyeségnek tartom, ha emellett döntesz egy idő után másnap már szúrni fogsz, kipattogzik és úgy kell leborotválnod amiből megint sebek lesznek. Kozmetikus pedig 45 perc alatt megcsinálja, tündériek, fiatalok, kedvesek, beszédesek, kb 5000 ft. Nem olcsó mulatság de ebben maximálisan meg lehet bízni. Rádadásul ha kinő akkor is puha, nem félsz, hogy jajj, mindjárt odanyúl és szúrni fogja..
Mitöbb min. 1 hét mire újra elkezd nőni. Azt az 5000-et pedig havonta kell fizetni, szerintem hamarabb nem is tudsz menni, mert 1 hónapon belül még nem nő ki újból a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!