Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsek ott lennt?

Mivel szőrtelenítsek ott lennt?

Figyelt kérdés
Egyhasználatos borotvával szoktam szőrteleníteni az intim területeim, de fél nap múlva már szúrós borostás lesz. Emellett meg kell várnom hogy hosszabbra megnőjön, mert ha még borostás vagy túl kicsi a szőr akkor mindenhol megvág a borotva. Valami hasznos tanácsotok van? Ti hogy csináljátok? 18L

2016. júl. 10. 19:31
 1/5 anonim válasza:
18%
hol lent? a föld alatt?
2016. júl. 10. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Én gyantáztatom. 16/L
2016. júl. 10. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

lézeres eltávolítás

amúgy a vénuszdombon epilátor vagy gyanta - nagyon kifeszített bőrrel mindkettő

előtte bőrpuhítás, radír - utána alkohol vagy fertőtlenítő, pl octenisept

alul a nagyajkak körül meg vágd le trimmerrel!

2016. júl. 10. 19:49
 4/5 anonim válasza:
4%
segítsetek! 1%-on akarok lenni, pontozzatok le!
2016. júl. 10. 19:58
 5/5 BulmaSwan ***** válasza:
Én kipróbáltam az epilátort bikini vonalon. Nekem tökre csúnya szőrbenövéses meg szőrtüsző gyulladásos lett tőle. Azt hittem soha nem fog elmúlni és nem hordhatok már strandon normális bugyis fürdőruha alsót. Visszaálltam borotvára és csak 1 év múlva, most lett csak újra normális. Úgyhogy az epilálással óvatosan. Eleinte 2-3 alkalommal nekem se volt semmi gondom tőle. Persze olyan is van aki leszedi az egészet azzal és semmi baja. De én ha tehetném inkább maradtam volna a borotvánál.
2016. szept. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!