Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éven belül fedezünk fel egy másik bolygón egy hozzánk hasonló humanoid fajt, akikkel akár dughatunk is majd?
de akkor mit értünk felfedezés alatt
azt hogy tudunk a létezéséről?
én úgy gondoltam a felfedezésre hogy az adott bolygót meg tudjuk közeliteni, fel tudjuk mérni az adottságait, milyen élőflorája van, klímája, és ha van élet rajta az humanoid e, tud e az emberrel közösülni és esetleg szaporodni is..
mmint intelligens élet
mert lehet növények vannak, de mas nincs
Ha komoly válasz akarnék adni a kérdésre, akkor azt mondanám, hogy valahol azután lesz erre bármilyen lehetőségünk ha leküzdöttük azt a fergeteges mennyiségű energiát ami ahhoz szükséges, hogy bármit kijuttassunk az űrbe egyáltalán. Után az téridőt kell majd legyőzni, ami a fényévek megtételéhez szükséges.
Nehéz megsaccolni, de ha abból indulunk ki, hogy 150 éve még alkalmazott elektromosság is alig létezett, ma pedig közel atom nagyságú tranzisztorokat gyártunk, akkor bármi elképzelhető.
Megjegyzem az is, az emberiség szerintem nem áll készen egy másik civilizációra, elvégre saját magunkat sem tudjuk megfelelően kordában tartani.
ÉS mi van ha valahol a világegyetem másik pontján egy hozzánk hasonló humanoid életforma fejlettebb technológiával új, hozzájuk hasonló humanoid létformát keresnek, lehet pont szaporodás céljából, mert kihalóban vannak
akkor akár holnapután is megjelenhetnek, egyik pillanatról a másikra
lehet ők már régóta figyelnek minket és mostanában érezték aktuálisnak az eljövetelt, hiszen ha várnak még éveket, lehet már nem menthető meg a kulturájuk ami velük együtt eltűnne
szóval lehet most hétvégén már kapsz alien-puncit kérdező
mondjuk most elképzeltem ahogy péntek este a kérdezőhöz betoppan egy Asari azt mondva "másik humanoid egyed, segítségedet kérem szaporodásban fajunk fenntartásához"
mire a kérdező
"that ass effect makes my mass erect"
ha a Mass Effect-nél járunk az is lehet hogy 80 év múlva találunk egy újfajta nyersanyagot mely az energiafelhasználásban akkora fejlődést hoz hogy eddig elképzelhetetlen helyekre tudunk majd eljutni
de persze ez is csak találgatás, nem tudhatjuk mit hoz a holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!