Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éven belül fedezünk fel egy másik bolygón egy hozzánk hasonló humanoid fajt, akikkel akár dughatunk is majd?
#7 nem tom én most úgy számoltam hogy ha 2050-ben a Marsra tudnánk eljutni szerintem a 22. század végére már tudnánk akkora fényéveket megtenni hogy új bolygókat fedezzünk fel
Ha mondjuk 10 éves ciklusokkal fedeznénk fel utána új bolygókat akkor 100 évvel később már olyat is találnánk melyen a Földhöz hasonlóan élet alakult ki, persze ha ez nem humanoid vagy ahogy más is írta szaporodásra és/vagy közösülésre nem alkalmas az emberrel akkor vegyük figyelembe amit mondtál hogy utána minden ötödik bolygón lenne humanoid életforma, amivel tudunk közösülni akkor az első ilyen életforma felfedezése is megtörténhet a 24. század vége azaz a 2400-as évek előtt
szerintem a Xenomorphal nem kivitelezhető, főleg hogy tudtommal a Xenomorphoknál egy nem van, és a királynő öntermékeny
egyébként félrekalkuláltam mert ha minden tizedik bolygón lenne életforma és azokból lenne minden ötödiken humanoid akkor ugye az 10*10*5 = 500 tehát 2700, azaz a 28. században fedeznénk fel egy ilyen bolgyót ilyen fajjal
Most csak dugni akarsz, vagy utód is kell az UFÓ-tól?
mert szerintem az nem lesz lehetséges 5000 éven belül
az UFO az Unitendified Flying Object magyarul azonositatlan repülő tárgy rövidítése, nem az idegen életformára használják
Viszont a felvetes jogos, hiszen ha találunk egy olyan humanoid életformát ami a miénkhez hasonló nemi szervekkel rendelkezik akkor a közösülés megoldható viszont az utódnemzés nem garantált így utóbbinál a számok sokszorozodnak ha minden tizediken van élet és minden ötödik humanoid lehet abból minden tizedikkel tudnank szaporodni tehát 10*10*5*10 = 5000 tehát valóban ötezer éven belül ilyesmire nem fog sor kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!