Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti dobnátok a barátnőtöket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti dobnátok a barátnőtöket, mert szexnél nem engedi, hogy arcra vagy szájba élvezzetek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 21. 16:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Egyébként sem igénylem. De ha izgatna a dolog akkor se. Abszolút nem látom ennek ilyen horderejű jelentőségét:D
2017. márc. 21. 19:41
 22/42 János Gilján ***** válasza:
70%
Biztos nem dobnék ilyen dolog miatt senkit. Elég ostoba az, akinél ezen áll vagy bukik egy párkapcsolat minősége. :)
2017. márc. 22. 10:34
 23/42 anonim ***** válasza:
55%

Vicces, hogy egy értelmes választ sem kaptam arra, hogy miért baj, ha nem járok azzal, akivel nem passzolok össze. De szépen le lettem pontozva. Mondjuk, egyre érthetőbb, hogy miért van tele ennyi frusztrált emberrel az oldal és miért van ennyi megcsalással kapcsolatos kérdés.

#14: Ki mondta, hogy összefügg? Nem azt írtam, hogy emiatt nem lehet valakivel beszélgetni. Azt írtam, hogy komoly beszélgetésekre alkalmatlan. Látod, a mondat szempontjából egy igen fontos szót egyszerűen átszaladtál. Lehet veled beszélgetni, de komoly beszélgetésre láthatóan alkalmatlan vagy, mert nem figyelsz a másik félre. :)

2017. márc. 22. 14:30
 24/42 anonim ***** válasza:
23 En alapbol a komoly beszelgetesre celoztam, teljesen nyilvanvalo, hogy siman dumcsizni a legutolso agyhalottal is lehet, csak nem irtam le en is a komoly szot, felteteleztem enelkul is tudod ertelmezni, ha te a komoly beszelgetest irod, akkor en is arra gondolok.
2017. márc. 22. 14:35
 25/42 anonim ***** válasza:
#24: Úgy értelmeztem, ahogy írtad. Ha azt írod, hogy autó, akkor nem jövök rá, hogy épp a BMW-re gondolsz. Ha azt írod, hogy beszélgetés, akkor nem jövök rá, hogy komoly beszélgetésre gondolsz.
2017. márc. 22. 15:21
 26/42 anonim ***** válasza:
#25 Szoval ha te leirod nekem, hogy szervizben van a BMW-d, en meg ket nap mulva rakerdezek, hogy na mi van az autoval, akkor nem vagod le, hogy a BMW-dre gondolok? :DDD
2017. márc. 22. 15:22
 27/42 anonim ***** válasza:

Ha szeretek valakit, szeretem mindenét. Cserébe talán jogos az igény, hogy ő is szeresse mindenemet. Igen, a spermámat is.

Ha nem szeret annyira, mint én őt, akkor elgondolkozom, hogy nem kellene keresnem egy olyan lányt, aki ugyanúgy szeret engem, mint én őt.

2017. márc. 22. 15:46
 28/42 anonim ***** válasza:
38%

Elárulok valamit: aki ezért dobná a barátnőjét, az az impotencia határán van. Szerintem nem kell magyarázni, miért. Aki tudja, tudja, aki nem tudja, az tudat alatt úgy is tudja. :-))

Szóval, én nem dobnám.

2017. márc. 22. 19:41
 29/42 anonim ***** válasza:

#26: Ha több kocsim van, mint ahogy többféle beszélgetés van, nem vágom le! :D

#28: Kérlek mester, oszd meg velünk bölcsességed!

2017. márc. 22. 21:14
 30/42 anonim ***** válasza:
#29 Szerintem a szovegkornyezetbol a legtobb ember azert vagja, mirol van szo :D Es ha tobb kocsid is van, sejtheted, hogy nem a random valamelyikre gondolok ami bekesen parkol otthon a garazsban, ha elotte beszeltunk az egyikrol konkretan, hogy szervizben kellett hagyni :D
2017. márc. 23. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!