Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti dobnátok a barátnőtöket, mert szexnél nem engedi, hogy arcra vagy szájba élvezzetek?
Vicces, hogy egy értelmes választ sem kaptam arra, hogy miért baj, ha nem járok azzal, akivel nem passzolok össze. De szépen le lettem pontozva. Mondjuk, egyre érthetőbb, hogy miért van tele ennyi frusztrált emberrel az oldal és miért van ennyi megcsalással kapcsolatos kérdés.
#14: Ki mondta, hogy összefügg? Nem azt írtam, hogy emiatt nem lehet valakivel beszélgetni. Azt írtam, hogy komoly beszélgetésekre alkalmatlan. Látod, a mondat szempontjából egy igen fontos szót egyszerűen átszaladtál. Lehet veled beszélgetni, de komoly beszélgetésre láthatóan alkalmatlan vagy, mert nem figyelsz a másik félre. :)
Ha szeretek valakit, szeretem mindenét. Cserébe talán jogos az igény, hogy ő is szeresse mindenemet. Igen, a spermámat is.
Ha nem szeret annyira, mint én őt, akkor elgondolkozom, hogy nem kellene keresnem egy olyan lányt, aki ugyanúgy szeret engem, mint én őt.
Elárulok valamit: aki ezért dobná a barátnőjét, az az impotencia határán van. Szerintem nem kell magyarázni, miért. Aki tudja, tudja, aki nem tudja, az tudat alatt úgy is tudja. :-))
Szóval, én nem dobnám.
#26: Ha több kocsim van, mint ahogy többféle beszélgetés van, nem vágom le! :D
#28: Kérlek mester, oszd meg velünk bölcsességed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!