Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti dobnátok a barátnőtöket, mert szexnél nem engedi, hogy arcra vagy szájba élvezzetek?
ez legyen a legkisebb gondom :D
emiatt nem dobnám ki az tuti
24F
Figyelj, te ezt azert irtad, mert ez neked nagyon nem jo! Ha mar most nem jo, akkor kesobbiekben mindig szorongasod lesz!
Ez a te eleted, ne vard masok velemenyet! Donts ugy, ahogy neked igazan jo a lelked melyen!
En eleg perversz termeszet vagyok, es legalabb olyan perversz baratnot is varok el az eletemben, maskepp nem erzem jol magam, es az egesz eletem szart sem erne, ha nem elhetnem ki szexualis vagyaimat! Sokan ezert mennek titokban oromlanyokhoz, hazas, csalados ferfiak, apak! Na az a tiszta szegyen, meg azert is fizetni!
és te dobnád a barátodat ha mégis az arcodra élvezne?
nekem már volt ilyen csajom, aki ezen sértődött be h aztán majdnem szakított velem. pedig ez így nem fair. én is elélvezhetek véletlenül az arcára, akkor mi van összedől a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!