Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lány is cikinek tartja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is cikinek tartja, hogy gumit vegyen?

Figyelt kérdés

Ezt a feladatot mindig a barátomra bízom, mert számomra irtó ciki lenne gumit venni bárhol is.

Ri-binek érezném magam, és azt gondolnák, hogy na most biztos dugni megy.

Pasiknál ez nem gáz szerintem, épp ellenkezőleg, nem?

2017. márc. 19. 21:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%
Na, pontosan ezert nem kellene 13-14 evesen dugogatni.
2017. márc. 20. 07:57
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es, köszi de már elmúltam 14 bőven!

Nincs korhoz kötve, hogy ki mit érez cikinek.

2017. márc. 20. 08:48
 23/29 anonim ***** válasza:
46%
Ezzel a kerdessel a hatam mogott, ezt nem kernem igy ki magamnak :D.
2017. márc. 20. 08:56
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Bőven elmúltál? Akkor 16? :D
2017. márc. 20. 09:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Adj még hozzá 9 évet!
2017. márc. 20. 21:42
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a fajta típus aki azzal menőzik, hogy gumit vesz.

Bár ahogy elnézem manapság egy ordas nagy ri-bancnak kell lenni ahhoz, hogy ne nevessék ki az ember lányát.

2017. márc. 20. 21:45
 27/29 anonim ***** válasza:
Még akkor is fiatal vagy:) De akkor sem tükrözi az életkorodat a kérdésed :) Ciki az lenne, ha abortuszra vagy a nemibeteg gondozó rendelője előtt várakoznál. Jó, az utóbbi nem annyira ciki, mert sosem lehet tudni, hogy kinek mikor milyen baja lesz és nem szól és úgy adja át neked, de ha te is felelőtlen vagy ebben a dologban, akkor ciki.
2017. márc. 21. 07:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Miert, csak az ordas nagy rinyak szoktak gumit venni vagy mi a jo eg? :"DDD ha 25 evesen ez jon ki a kovetkeztetesedbol, akkor ovszervasarlas helyett, terapiat ajanlok.
2017. márc. 21. 08:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ebben a ciki. Gumit általában én veszek, mert én járok többet drogériába. Egyszerre többet veszek, nagy pakkal, sőt mivel nem mindegyik méret jó a pasimnak, általában szépen leállomásozok ott, egyesével kipakolom őket mire megvan a megfelelő méret. Ribi vagyok mert védekezek? :D Megbámulni nem szoktak, pontosabban fogalmazva, nem tudom, hogy meg szoktak-e mert nem érdekel, nem figyelem. Ha meg igen, kit érdekel? Irigykedjenek csak :) 25/N
2017. márc. 21. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!