Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lány is cikinek tartja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is cikinek tartja, hogy gumit vegyen?

Figyelt kérdés

Ezt a feladatot mindig a barátomra bízom, mert számomra irtó ciki lenne gumit venni bárhol is.

Ri-binek érezném magam, és azt gondolnák, hogy na most biztos dugni megy.

Pasiknál ez nem gáz szerintem, épp ellenkezőleg, nem?

2017. márc. 19. 21:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%

Én nem tartom cikinek. Annak idején 12-es pakkot vettem, egyszerre 3-4-et. Ízesítettet, rücsköset meg mindenfélét.

Voltak akik bámultak rám amikor kipakoltam a kasszánál.. Én meg rájuk mosolyogtam ilyen "irigykedj csak, hülye vén pi . csa" arckifejezéssel :D

2017. márc. 19. 21:37
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez neked ilyen mértékű problémát jelent akkor nem vagy elég érett a szexhez.. Szerinted naponta hány ember fordul meg a boltban és esetleg hány lány vesz óvszert? Szerinted van erre idejük az eladónak, pénztárosoknak, hogy ilyeneken gondolkodjanak? 23 L
 3/29 anonim ***** válasza:
97%

Akkor szerinted én mit érezhetek, amikor kimegyek lomolni a piacra és az asszony felhív, hogy vegyek már neki bugyit?

23/F

4/29 RRR ***** válasza:
97%

Én betét és tampont is szoktam venni a nőmnek...

nem ciki

f

2017. márc. 19. 21:40
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
#4 Én anyámnak...
2017. márc. 19. 21:42
 6/29 A kérdező kommentje:
Betétet, tampont nem érzem cikinek, bár ha pasi van a kasszánál akkor azért nem sűrűn nézek a szemébe. :D
2017. márc. 19. 21:43
 7/29 anonim ***** válasza:
97%

miért lenne ciki?

én múltkor vettem a traktorra külsőt belsőt de nem éreztem cikinek

2017. márc. 19. 21:43
 8/29 RRR ***** válasza:

5!

az se rossz!

4#

2017. márc. 19. 21:47
 9/29 anonim ***** válasza:
96%

Először nekem is furcsa volt, de igazából pont nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. :D Nameg a jó cél érdekében bármit. :P Az számomra már inkább kellemetlen volt, amikor barátommal mentem be így boltba, és (más dolgok mellett) vettünk óvszert. Aztán úgy éreztem magam, mintha arra gondolna kb az eladó, hogy 'na most mennek szexelni tuti'. De igazából engem annyira ez még nem akasztott meg. :)

19/L

10/29 anonim ***** válasza:
97%

A 14 éves lányoknak ez egyáltalán nem ciki, nem értem, hogy ez a felnőtteknél miért lenne ciki...

Még tavaly a tescóban dolgoztam, és az egyik nap bejöttek általános iskolás lányok és a szemem elé rakták a durex óvszereket...

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!