Manapság cikinek számít ha egy 20 éves lány bővebb szárú alkalmi nadrágot visel?
Figyelt kérdés
Mindenkin csak szűkszárúakat látok, farmerből is, meg más nadrágokból is.2016. dec. 18. 17:09
1/11 anonim válasza:
Hát egy trapéz nadrág szerintem abszolút nevetséges ma, attól függ mennyire bő az a nadrág illetve milyen alkatú nő viseli. Van akinek kifejezetten jól állnak az egyenes illetve bővebb szárú nadrágok. Azt viselj amiben jól érzed magad.
2/11 anonim válasza:
Manapsag a divat az, ha minel szukszarubb nadragot viselsz, de ez nem jelenti azt hogy ciki lenne. Vannak olyan lanyok, akik jobban erzik magukat egy ilyenben. En sem szoktam a divat utan menni. Szerintem nyugodtan hord,legalabb nem fogsz beolvadni a tobbi ember koze.:)
3/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Mindenki foglalkozzon a maga dolgával. :)
4/11 anonim válasza:
Például ezek bőszárúak, de egyáltalán nem ódivatúak vagy cikisek szerintem. Ilyenre gondoltál? :)
5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Ilyesmire gondoltam, köszi a válaszokat! :)
2016. dec. 19. 00:02
6/11 anonim válasza:
Igen!
Kisse meleg benyomast kelt!
Ugy mint a tul szuk a fiukon!
Nem veletlenul latsz mas lanyokon szuket!!!
7/11 BulmaSwan válasza:
6-os ez nagyon hülyeség. Van olyan alak amin egyáltalán nem áll jól a tökig leszűkített szár. Pl. aki nagyon erős csípőben és nem igazán szeretné kihangsúlyozni. Ha szereted hordani a bővebbet, akkor nincs vele semmi baj. Úgy is mostanában jön vissza a trapéz meg a bővebb szárú nadrág is.
8/11 anonim válasza:
7!
Miert lenne hulyeseg?
Ha egy ferfi testepit es azert vesz fel szukszaru farmert , azt is elitelik miatta!
Visszafele mar nem jarja??
9/11 anonim válasza:
Amugy nem Veled beszelgetek , hanem a kerdezonek irtam mivel O kerdezett, mi meg NEKI valaszolunk!!
10/11 BiTOPro97 válasza:
Egy ruhadarab önmagában ritán ciki, inkább azt kellene tdni mivel hordanád.
A lány iskolatársaim fel sem venne szűk szárút.
De bővebbhez blúz, most télen az felé kötött pulóvert vesznek ami színben elüt, ha csak a blúz nem színes, mert akkor meg az sok lenne.
Kivétel a csizma, bakancs miatt bővített szárú. - amúgy a többség leszbi/biszex, vagy pont a visszafogottan öltözködő közül való lány amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!