Milyen ruha való egy 14 éves lánynak alkalomra?
Ha lehet képet is linkelhettek és ruha legyen ne szoknya és blúz.
Köszi előre a válaszokat.
Igen, én is így értettem. Nem való mindegyikre ugyanolyan ruha.
De ha már ennyire általánosságban kérdezed:
olyan, ami nem kihívó, nem túl rövid.
Szia!
Szerintem ez mindegyikre jó, bár szalagavatóra/ballagásra talán egyel fehérebb árnyalat való.
Ezen kívül mivel googleban nem találtam sok képet, csináltam egy összeállítást, hogy én milyeneket szoktam hordani. A színeket ne nézd, nyilván valóan ott az előírásnak megfelelő lenne a célszerű. (ünnepség:fekete-fehér, színház: sötét színek)
15l
Köszi a válaszokat!
Ezek jó ruhák majd vmi ilyet keresek.
Vörös koktélruha? lehet?
Hova?
Mert iskolai ünnepségre, szalagatavatóra semmiképpen, de szerintem színházba sem éppen illendő..
Én fehér blúzt, fekete térdig érő szoknyát, alá testszínű harisnyát és lakkcipőt (feketét vagy fehéret) szoktam felvenni ilyen alkalmakra. Szerintem egy 14-15 éves lánynak nem is kell más.
Koktélruha nem illendő édesanyám szerint.
14/L
Nem igazan szeretem a szoknya+blúz kombót (a ballagásomon is fekete fehér ruha lesz rajtam).
Nem konkrétan koktélruhára gondoltam (rossz volt a megnevezés) hanem egyberuha kicsit térd fölé ér és kékes, feketés vagy világos szinű.
Ceruza szoknyára hasonlító vége legyen vagy pogosebb?
Mekkora magas sarkú lehet 5-7 cm belefér?
Egy szalagavatóra nem mehetek fekete fehérbe. És csinosnak kell lenni (nincs nadrág), mert ott az a szokás.
Köszi a válaszokat, bocsi a hibákért telóról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!