Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri 19 évesen prostituálthoz menni?
köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Gondolkodtam, és azt hiszem bevállalom a prostit.
Van valami terved akkor? 19 még korai...
De... ha egy év próbálkozás után sem jön össze akkor tegyél ellene. Különben évről évre nehezebb lesz.
Milyen egyetemre mész, milyen szakra?
Mert én mérnök lettem, és 5 évig MSc-vel együtt szinte végig tanultam, alig buliztunk. Szinte semmi időm nem volt ismerkedni. Konkrétan 5 év alatt 1 randim volt, az se jött össze.
Gimiben meg utána egy évig folyamatosan ismerkedtem, voltak barátnők is... rengeteget buliztunk.
Szóval az egyetem is akkor jó ilyen szemponból ha valami kamu bölcsész szakra mész ahol sok a csaj, vagy pl jogra ahol évközben nem kell sokat tanulni.
Lehet neked szerencséd lesz :) de a lakásos lány se kell túlmisztifikálni. Ha nem mondod el senkinek, csak egy kaland volt az is.
Nem annyit mint egy mérnök szakon. Heti 3-4 ZH. Egy félévben 60-70 ZH is lehet.
Jogászokkal laktam együtt, végig bulizták a félévet, mi meg szoptunk késő estig.
Szóval nyugi jó lesz.:) simán lesz csajod.
Csak vigyázz a jogászokkal majd, tudnak görények lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!