Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott női prostituálthoz járni? Ha szokott, akkor miért?
Én néha.
De ahhoz már nagyon padlón kell lennem lelkileg.
Ez olyan mint egy öncsonkítás.
Egy idegen csaj leszopja a farkad, miközben arra vágysz, hogy egy csinos nő szerelmes legyen beléd.
Lelkileg nekem borzasztó!
én nemrég lettem szingli, sosem jártam még prostinál, de tervezem, hogy elmegyek.
fogalmam sincs hogy reagálok, lehet fel sem áll majd a léc...akkor 10 ezerért legalabb beszélgetek 1 órát XD
szánalmas de szerintem minden férfinek legalább egyszer az életébe ki kell próbálni a "hivatásos csajokat"
26/F
kedves utsó:
ez komoly, hogy utcán járkáló csinos csajokat (akik nem prostik) szólítasz le, hogy x ezerért szexelnek -e veled most azonnal?
mi ez fakaAgent?!
XD
Én nem a párkapcsolatot/szerelmi életemet pótolom ezzel, sztem aki így tesz, az elront valamit.
Egyszerűen olyan mint egy masszázs vagy bármilyen szolgáltatás amiért fizetsz. Élvezem h kiválasztom a neten a csajt, felhívom, odamegyek, fizetek, és olyan gyönyörökben részesít, amelyben egy lány se tud, mert minden nő nagyon prűd. A prostikkal nem kell fölösleges köröket lefutni, nem futnak ki a világból ha neked épp fétised van, az análszexet vagy épp a bdsm-et szereted.
Egy élet is kevés hogy olyan nőt találj, aki ezekben benne van, annyira prűd a társadalmi neveltetés. És különben is, ha meg csak épp a szex kell, olcsóbban jössz ki mintha diszkós ribiket fektetnél meg.
Amikor van rendes kapcsolatom természetesen nem prostizok, de újra és újra csalódnom kell a nőkben, minden területen sajnos. Ezért időről időre visszatérek a prostizáshoz, de eddig még nem bántam meg, és ahogy számolom, pénzben is jobban jövök ki, persze nem ez az elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!