Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri 19 évesen prostituálthoz menni?
...én vártam egyetemig, aztán mi lett? Nagy lóf...sz.
Egyetem alatt szakítottam egy "életem nőjével" a tapasztalatlanságom miatt.
Akkor megtanultam, 18 felett átok a szüzesség... Soha ne mondd el egy nőnek 18 felett, hogy szűz vagy. (Igen valakinek nem gond, még örül is neki, valaki furcsállja "eww" fejjel, valaki meg még ki is nevet és elpletykálja a barátnőknek... akkor neked véged, mert a maradék önbizalmad is elúszik. Főleg ha megtörténik a szex és még bénázol is, fel sem áll, mint cimborámnak... a csaj elsírta magát, és lecseszte hogy "így még nem alázták meg".) ... szóval ennyit a szüzességről, el kell veszteni minél előbb.
Jobb így mint egy részeges buliban.
Látszik, hogy nem vagy reménytelen, épp ezért tegyél a helyzetért. Menj fel Bp-re és keress egy fullos tanárnőt, megbánni nem fogod. Egy kis lépés :)
... ha visszaforgatnám az időt nem várnék több évet, hanem elmennék. Bánom nagyon, hogy a szüzességem gyakorlatilag elcseszte az egész fiatalságomat :( Jó későn tettem ellene, azóta sokkal nyíltabb vagyok és könnyebben ismerkedek nőkkel, már nincs az a szégyenérzet ami volt. (és mint kiderült nem alaptalanul...)
Ja és soha ne mondd el senkinek. ;) Hajrá Csődör!
Kár, hogy ez egyáltalán nem igaz... Nagyon sok jól kinéző pasi megy el, akiknek nincs idejük például, vagy energiájuk a sok munka után egy bárban hajtani a nőket. Mert a jobb nőkbe sokat kell fektetni időben és pénzben is - még a jobban kinéző pasiknak is.
Az meg, hogy minden jöttmentet megdug az ember, az nem mindenkinek fekszik. Inkább szex kevesebbszer, de minőségi csajokkal.
Meg amúgy egy héten hányszor kell elmenni (és mennyi időre) a bárba, romkocsmába, társkereső randira, hogy meghúzz egy modell alkatú csajt, akinek az Olymposon formálták a testét a görög istenek?
Az infrás fitnessgépen centírozott hosszú combok tövében kakukkosóraként nyílik szét pucsításkor a rózsazsín babapunci. Toronyiránt pedig a két acélgömbölyú bukósisakforma fenékpart pompázik a masszázsolajon megcsillanó vörös fényben.
Feljebb vizslatva a darázsderék, melyet vékony ezüstlánc fon körbe. A pumahátra ráomlik egy seggközépig érő őzbarna hajzuhatag, mely minden mozdulattal táncol amikor a farkadon le-fel mozog a lány feneke... olyan gömb mellekkel számolj, hogy a Mérésügyi Hivatal referenciának tekinti a kebelárut a melltartószabványok megállapításakor.
S az a száj, cseresznyepiros természetes ajkak, amik szó szerint a Tejút közepén lévő szupermasszív feketejuk erejével szívják be a farkadat... miközben mélybarna tekintetével erotikusan belemászik az agyvelődve.
... 2 perc se kell, hogy a musculus bulbospongiosus-od minden egyes izomrostja fékbowdenként összehúzódva spriccelje a szájába a teljes ondótartalékod.
Szerencséd, hogy egy ilyen csajnál elég, ha a prüszkölő elalélt Ezredest megtörli Szilviával, és füledbe súg egy varázsszót... máris cirkónium-karbid keménységűre merevedik, így második menetben ki tudod próbálni az ananász-maracuja ízű sikosítóval lubrikált édeni puncogót.
Hát nem jobb, mint elkeseredetten pótrecskázni az ágyon, mert a romkocsmás részeg csaj félig kifordult csöccsel röfögő disznóként horkol, a koktéltól széthányt parti-tunikájában.
juk :D bocs... lyuk.
de remélem a lényeg átment nah. Szóval vannak igényes lakásos lányok, akik szerintem sokkal többet érnek fél-1 órára, mint meghúzni egy bebaszott picsât.
Nekem mindegy mit hiszel, de elég sok 30 körüli vállalkozó ismerősöm van, akik BMW-vel járnak, 14 óra meló mellett csak felveszik a telefont és felmennek egy modellcsajhoz szexelni.
Ez teljesen bevett dolog... ez ma már nem a lúzerek játéka... Nehogy azt hidd, hogy a csoró CBA polctöltő fog 30 ezreket kiadni egy menetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!