Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen nő megéri a pénzét olyannak akinek nincs esélye valódinál?
Te is akor jol nézhetc ki :D
Én kettőnél (fizetősnél) próbálkoztam ah egyik nyíltan elkűldött a másik meg úgy csinált mintha nem lenne ott... XD :D
Bocs, hogy beleugatok, de én ezt nőként nem értem.
Tehát voltál egy prostinál, és elküldött. Eddig (se nagyon) értem.
A másik meg úgy csinált, mintha nem lenne ott: vagyis csak feküdt, mint egy darab fa? Mert ha igen, akkor nem tudom, hogy ettől a gumibabától mit vársz? Az ajtóban fog ugrálni, és megfőzi a vacsorát, mire hazaérsz?
Jó, tudom, nem arra kell... De azon kívül, hogy nem küld el, miközben ugrálsz rajta, semmi extrát nem tud nyújtani. Tudod, csak egy darab gumi, amin van egy luk. Ennyi. Nem csinál semmit.
Az pedig rendkívül beteges, hogy a kérdés felmerült, hogy érzelmek kialakulhatnak iránta. Mert? Neked mi kell az érzelmekhez? Ha csak annyi, hogy a farkad mártogathasd benne, akkor nem csoda, ha rászorulsz a guminőre...
De ha neked ennyi elég, akkor persze, simán szerelemre lobbanhatsz iránta, és tiszta szerencse, hogy nem egy almáspitével próbálkozol először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!