Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez lesz az új divat a nőknél, már nem csontsoványnak kell lenni, hanem olyannak, mint egy férfinak?
Hatalmas izmok, szálkás test, széles váll, keskeny csípő, mellek nincsenek is, vagy szilikonozva van...
Komolyan ez kell már a férfiaknak? Ebben mi nőies van?
Én sportolok, bár nem fanatikus módon, mint ezek, lapos a hasam, de már megkaptam, hogy de alig vannak kockáim... na és? Ez egy nőnél követelmény?
Meg szerintem sokkal formásabbak a körte formájú lányok, hiszen az a nőies, kockákkal vagy anélkül (mielőtt azt hinnétek, hogy azért írom, mert nekem is körte formám van, NEM, nekem inkább homokóra.)
Szóval miért az ilyen izmos nők jönnek be? Mi ebben a szexi?
Az a baj, nemtudom konkrétan milyenre gondolsz.
Nálam a nyerő a Kiss Virág és Simon Szimonetta féle izmosság és szárazság, de van még pár jó forma. A lényeg, bár ők is versenyeznek, amíg nincs túlzott szárazság és hormonok illetve szteroidok által elért izomtömeg és szárazság, az csak jól nézhet ki. Oláh Vivi meg Toldi Zuzsi attól függően, mint sportolók, elismerem eredményük, de már rég kox-olnak és nem is hozzájuk kell viszonyítani bárkinek is.. Amíg egy csaj naturál szinten kondizik, az csak az előnyére válhat szerintem, az én izlésemet tekintve.
Hogy lehetsz ekkora gyökér, hármas? :D Vagy csak egy cseles trollba futottam bele? :DDDD
Kérdező, te nem vagy etalon. Te egy senki vagy a nőknek, és ezt most komolyan, egyáltalán nem bántásból mondom. Muszáj lesz elfogadnod, hogy a nők nem a férfiaknak léteznek, hanem külön emberek, külön ízléssel, stb. Nem körülöttetek forog a világ. :)
Igazán reménykedem benne, hogy sokan telibe szarják, ti mit gondoltok szexinek és inkább azt választják, hogy jól érzik magukat a bőrükben - mert a kettő közül a az a fontosabb. :)
A másik pedig, hogy szakadj le arról, hogy "A nő akkor nőies ha... (gondoljon ide bárki bármilyen sztereotipikus dolgot)". Egy nő mindenképp nő. :) Akkor is ha hót részegre issza magát, ha nincs dereka, ha bokáig érő mellei vannak, ha fel van nyírva a haja, ha nem heteroszexuális, ha vadállat, akkor is. Te (ti) Nem fogod(fogjátok) megmondani, mitől nő a nő. :)
Én kivételnek érzem magam, tehát nem sértődtem meg. Nem cigizek, nem iszom alkoholt nem káromkodok egyfolytában, szeretem, ha a pasi vadászik rám (nem fut!) és sokszor akkor is kielégítettem a volt páromat, mikor nekem annyira nem volt hozzá kedvem (mondjuk akkor csak orálisan, és ez kölcsönös volt)
És szerintem is a feminizmus áll a háttérben. Annyira egyenrangúak akarnak lenni, hogy elfelejtik a nők, milyen jó is nőnek lenni. Ők csapkodják a férfiak seggét a buliban, meg ők ajánlkoznak fel nekik.
Én szeretek nőnek lenni, és azt hittem a férfiak is szeretik, ha a nő NŐ, nem pedig egy férfira hasonlító valami.
NEkem is oda kell írnom, hogy tisztelet a kivételnek.
5-ös, de te sem fogod megmondani, hogy milyen egy nő. :D
És most jöhetsz azzal, hogy de te nem is akartad, dehogynem, mivel minket leszóltál, hogy de nem olyanok, mint amiket mi leírtunk. Ez is egy értékítélet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!