Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek között miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek között miért van ennyi lányosan viselkedő vagy éppen totális divat majom, ecset hajú mű kondizós páwa (? )

Figyelt kérdés

Egy másik nagyon fontos kérdés.

Hazai szinten miért ennyire rossz a felhozatal ?

Csúnyán hiányt szenvedünk igazi férfias kinézetű melegekben vagy macikban.Ahogy összehasonlítottam mondjuk az olaszokkal vagy spanyolokkal magunkat a lélegzetem elakadt.Az utóbbi 2 említett országban minden 2. vagy 3. profil igazi férfias macsót takar amolyan totális férfias megjelenésű embert akiről csak álmodozni lehet.Itt nálunk ezzel szemben örül az ember ha a 20,30 profil után végre ráakad egy normális férfias emberre mert 99%-ban műmájer, gyúrós, ecset hajú(gaga rajongó) páwák,és szőrtelenített ,vézna meztelencsigák 12 éves baba arccal az etalon.Na meg nálunk egy átlagos 45 év körüli férfi már meglehetősen elhanyagolt,ápolatlan,igénytelen,kövér(tiszt kivétel) öreg képet fest míg külföldi országokban átlagosan egy 55-60 körüli férfi is sok esetben úgy néz ki,h kapkodom a levegőt.Nem szeretem a papákat ,de 60 körüli férfi 20 évet letagadhatott volna komolyan.

2015. jan. 26. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Nekem csak egy kérdésem van. Mi az isten haragjáért van ennyi meleg? kb még 100 év, és minden 2. ember homár lesz? le lehet pontozni de akkor sem értem, miért nem jó egy meglett férfi embernek a punci.
2015. jan. 26. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem rossz helyen keresgélsz. Valószínűleg ugyanaz van, mint a nem meleg internetes társkeresőkön, ott is 20-30 profilra jut kb. egy, aki nagyságrendileg normálisnak néz ki. Menj ki a való életbe, ismerkedj ott... Pl. melegbárokban sokkal többféle embertípus megfordul.
2015. jan. 26. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
1%
Hálisten.
2015. jan. 26. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Első, pontosan ugyanannyi meleg van, mint mindig is. Csak ma lehet róluk tudni (mert az emberek többsége lassan nem úgy beszél velük, mint egy kutyával, hanem mint egy másik emberrel, és ezért mernek ők is önmaguk lenni). Azokban a társadalmakban, ahol tiltják, büntetik, pont ugyanannyi meleg van, mint azokban, ahol befogadók az emberek.

Szóval 100-200-400 éve is ugyanennyien szerették a saját nemüket, csak általában volt egy feleség/férj "fedőtörténetként". Persze ettől aztán minden érintett boldogtalan volt, de sebaj, szidjuk csak a mai kort...

2015. jan. 26. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Első vagyok. A kérdezőnek üzenném, hogy ne irkáljon privátot, mert olvasás nélkül törlöm. Jah, és nem vagyok a kisfiad. homárként neked a büdös életedben nem lesz gyermeked. ( hál istennek )

Nincs nekem gondom a melegekkel, csak a parádéval amit csapnak. A legkevésbé sem érdekli pl a 10 éves lányomat, ahogy két markáns felnőtt férfi nyalja falja egymást. És itt a gond. Régen nem tették ezt közszemlére. Manapság meg már jó hogy nem az állam is kötelezővé teszi. Mármint az elviselését.

2015. jan. 26. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, azért van ennyi a fent említett "típusokból", mert egy normális meleg, nem verik nagy dobra, és nem látszik rajtuk...

A másik, hogy a legtöbb páwa, ecsethajú stb. hetero, csak ilyen ízlésficammal rendelkezik és ennyire buta emberek...

Itthon is biztos hasonló a felhozatal, mint kint, csak itthon a normálisan kinéző, intelligens melegek, nem biztos, hogy azonnal felregisztrálnak társkeresőkre, a kételyeik miatt. Ők majd a maguk módján megoldják...

Mivel külföldön ez elfogadottabb, miért ne regisztrálna fel ott a legtöbb meleg ? ott is biztos megtalálhatóak ugyan ezek a típusok...

2015. jan. 26. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Olaszországban élek, és NAGYON igazad van!:D

Viszont egyet értek bizonyos szinten az 5-össel. Magyarországon azért ekkora a homofóbia mert a hajtűdobáló nyomorék b*zik teszik magukat a felvonuláson, aminek a színvonaláról nem is beszélnék.

Nem csodálom, hogy nem akarja, hogy a lánya ilyeneket lásson... Még én sem akarom, pedig meleg vagyok. Szerintem a homofób emberek is lenyugodnának, ha nem ezeket a dolgokat eröltetnék a népre. Szerintem.

23/F/M

2015. jan. 26. 18:08
 8/12 kovpet ***** válasza:
94%

"ahogy két markáns felnőtt férfi nyalja falja egymást"

Amúgy hol láttok ti ilyesmit? Én sosem láttam.

Még csókolózó egyneműeket sem láttam soha közterületen.

Igaz, nem is járok felvonulásokra.

Magyarázd már el, légy szíves, hogy mi baja lesz ettől a lányodnak?

Ha megkérdezi, hogy "a bácsik miért csókolóznak?" akkor azt válaszolod, hogy "mert szeretik egymást" és kész.

2015. jan. 26. 19:50
 9/12 ftf1983 ***** válasza:
100%
A legtöbb páwa srác nem meleg, hanem heteró, csak a sztereotípiák miatt a trendi, szolis, szedett szemöldökű srácokról mindenki azt gondolja, hogy melegek, pedig nem, sőt sok heteró srácon még a trendi melegek is megbotránkoznak. Az tény, hogy a magyar 40-50-es korosztály nagy része eléggé le van amortálva és elhanyagolt, aminek több oka is van. Egyrészt ők olyan korban nőttek fel, amikor azt tanították, hogy a férfi max szappant és borotvahabot használ, mert az a férfias, de szerencsére ez a baromság ma már nincs és a fiatal srácok is igényesek és foglalkoznak a külsejükkel. Az meg, hogy most ennyire trendik és felkapottak a vékony fiúk a trendeknek köszönhető, hiszen mindenhonnan az jön, hogy csak akkor lehetsz trendi, divatos és sikeres, ha vékony vagy, ami persze a valóságban nem egészen így van. De megnyugtatlak itthon is sok férfias kinézetű meleg pasi van (igaz a többség passzív) és nem is nehéz megtalálni őket.
2015. jan. 27. 11:32
 10/12 A kérdező kommentje:

# 11 De a véleményemet 1,2 meleg t.keresőből szűrtem le.

És az ottani felhozatalra gondoltam.

2015. jan. 27. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!