Miért jó az "ecsetfej"?
3-as,
Lehet, hogy keskenyebb az arcuk tole, habar nem vettem eszre, viszont a fejuk naagyobb lesz.
Miért is suttyó azért valaki, mert egy bizonyos frizurát vágat magának? És neked milyen hajad van? És az miért jó? Azért jó, mert neked tetszik nem? Nekik meg az tetszik, az meg azért jó.
Szerintem a kérdező a suttyó, meg a sok hülye aki vele egy hullámhosszon pendül.
Azért lesuttyózni, meg beskatulyázni valakit, mert ilyen vagy olyan a frizurája.. Óvodás szint.
Kedves utolsó, csak nem neked is ilyen hajad van? :D
Amúgy te valamit félre olvastál!
Én azt írtam a kérdésebe: "egy csomó (általánosságban suttyó, igénytelen) hímnemű ilyen ecsetfejet visel."
Nem pedig azt, hogy "Minden ecsetfejű suttyó!"
Nem minden ecsethajú suttyó, de minden suttyó (akit eddigi életemben volt balszerencsém megismerni) ecsetfejű.
Ez az én személyes élet tapasztalatom. Ennyi
Utolsó válaszoló vagyok: nem, 2mm hajam van. Azt viszont ki ne találd már, hogy minden suttyónak akivel találkoztál ilyen haja van.. :D Hány éves vagy? 6?
Egy időben a kopaszokra mondták ugyanezt. Most akkor ez, hogy van?
Elsősorban egyébként magán a kérdésen akadtam ki. Hogy lehet egy frizura valamire jó? Hiszen te ezt kérdezted.
Azért mert nekik az tetszik bammeg.... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!