Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez lesz az új divat a nőknél, már nem csontsoványnak kell lenni, hanem olyannak, mint egy férfinak?
Hatalmas izmok, szálkás test, széles váll, keskeny csípő, mellek nincsenek is, vagy szilikonozva van...
Komolyan ez kell már a férfiaknak? Ebben mi nőies van?
Én sportolok, bár nem fanatikus módon, mint ezek, lapos a hasam, de már megkaptam, hogy de alig vannak kockáim... na és? Ez egy nőnél követelmény?
Meg szerintem sokkal formásabbak a körte formájú lányok, hiszen az a nőies, kockákkal vagy anélkül (mielőtt azt hinnétek, hogy azért írom, mert nekem is körte formám van, NEM, nekem inkább homokóra.)
Szóval miért az ilyen izmos nők jönnek be? Mi ebben a szexi?
nő vagyok, járok edzeni és meg kell mondanom, hogy a teremben egyetlen egy olyan nő van, aki nekem már nem tetszik, mert túl száraz. Hozzá kell tenni, hogy eleve olyan adottságai vannak, hogy nincs melle és keskeny a csípője). Igen, képzeld kérdező, ezek olyan dolgok, amiket örököl az ember... a csípőcsontod soha nem lesz másmilyen, az oldalsó hasizomra lehet edzeni, hogy az összhatás szebb legyen. A mell pedig szálkásításkor fogyhat, igen ez tény, de mikor meg tömegelsz, akkor meg általában nő. Az az egyetlen nő, akit említettem, versenyző, így aztán nem is nagyon szempont, mivel tudjuk, hogy az élsportolók minden sportban egy másik szféra. Nem átlagemberek, nem is kell hasonlítgatni őket.
A lényeg, hogy ha egy nő annyit csinál, hogy edz és egészségesen táplálkozik, soha nem tud "túl izmos lenni", mivel magától nem termel elég tesztoszteront ahhoz, hogy baromi nagy izmai legyenek. Szteroidokat meg nőknél általában a versenyzők használnak, (férfiaknál gyakoribb a hobbi szinten edzők körében is )
az egy alap dolog, hogy mindenkinek kell sportolnia, és egy bizonyos mennyiségű izom segít abban, hogy 60 évesen is még legyen valamennyi fizikumod, az meg egy másik dolog, hogy kinek mi tetszik. Mindenki annyira izmos, amennyire akar, de attól, mert te nem vagy izmos, még nem kell leszólni másokat.
Azért szerintem ez eléggé nőies, és elég boldog lennék, ha így nézhetnék ki:
bikini modell kategória, nem fitness model, ez még jó eséllyel naturál
14-es, akit belinkeltél, az oké, nagyon szép hölgy.
De szerintem mindannyiunknál mást jelent az, hogy ki a nagyon izmos és ki nem.
Mindegy, ma már úgyis azt látom, hogy a kockahas a nyerő.:D
Persze, de az izomtömegek leszólhatják azokat, akik sportolnak, csak nem viszik túlzásba, hanem azért teszik, hogy egészségesek legyenek és nem azért, hogy olyan kockái legyenek, mint egy férfinak... ÉS ezt most nem konkrétan rád értem, 14-es.
Mindegy, én biztos, hogy nem leszek ennek a fanatizmusnak soha a híve, és ez vagy jó, vagy nem jó, ez van.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!